Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2007, 09:16   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü'de pankart şov

Liverpool maçında Avrupa7yı hayran bırakan Beşiktaş tribünleri, "Çarşı siyanüre de karşı" ve "Desibel manyağı yapıyoruz" pankartlarıyla mesaj verdi.
29.10.2007



‘Ferhat dağları deldi ama’
Çarşamba günkü Liverpool zaferinde başrolü oynayan Beşiktaş tribünleri dün açtıkları pankartlarla gündeme oturdu. Siyah-Beyazlı taraftarlar, bu kez Kaz Dağları’nda siyanür kullanılmasını protesto etti. “Kaz dağlarının üstü altından daha değerlidir, Çarşı siyanüre de karşı”, “Ferhat da dağları deldi ama Şirin için, siyanür öldürür” pankartları açtı. Ayrıca “Desibel manyağı yapıyoruz” yazılı pankart da tribünde yer aldı.
Taraftarlar yolda kaldı
Avrasya maratonu yüzünden yolların kapatılması nedeniyle birçok taraftar yolda kaldı. Özellikle Anadolu yakasından İnönü Stadı’na ulaşmak isteyen futbolseverler büyük sıkıntı yaşadı. Bu arada Siyah-Beyazlı taraftarlar mücadeleye büyük ilgi gösterdi ve tribünlerin Beşiktaş’a ayrılan bölümü tamamen doldu. Bu arada Cumhuriyet Bayramı için yeni açık tribünde “Yavru Kartal Cumhuriyet Bayramı Çocuk Tribünü” oluşturuldu.
Bobo’ya büyük ilgi
Son maçlarda sergilediği performansla taraftarların gönlünde taht kuran Bobo’ya maç öncesinde taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Tribünler, “Bu taraftar seninle gurur duyuyor” ve “I love you Bobo” diye tezahüratta bulundu. Ayrıca maç öncesinde önümüzdeki hafta Beşiktaş’ın rakibi olan Fenerbahçe’ye de tezahüratta bulunuldu. Yapılan kısa süreli küfürlü tezahürat, maçın başlama saatiyle birlikte sustu.
Belediye tarih yazdı!
Tarihinde ilk kez Beşiktaş’la karşılaşan Büyükşehir Belediyespor, sahadan beraberlikle ayrılıp bu sezon deplasmandaki ilk beraberliğini aldı. Abdullah Avcı’nın öğrencileri, daha önce dış sahada oynadığı 4 maçtan da yenilgiyle ayrılmıştı. 90 dakika bitiminde iki tarafı da kutlayan Abdullah Avcı, “Takım ruhunu sahaya yansıttık, iyi pozisyonlar bulduk. 3 puanı kazanabilirdik ancak başaramadık” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla