Tekil Mesaj gösterimi
Alt 29-10-2007, 15:44   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Fenerbahçe-Beşiktaş potada kapışacak

Basketbolda 15. Bayanlar Cumhurbaşkanlığı Kupası, yarın Ankara'da sahibini bulacak.

Fenerbahçe ve Beşiktaş Cola Turka takımları arasında oynanacak Cumhurbaşkanlığı Kupası ile ilgili olarak bugün Radisson SAS Otel'de bir basın toplantısı düzenlendi.

Basın toplantısına Fenerbahçe Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, Fenerbahçe Takım Kaptanı Nalan Ramazanoğlu, Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Aziz Akkaya ve oyuncu Seda Erdoğan ile Basketbol Federasyonu Erkek Ligleri Koordinatörü Ayhan Özgümüş katıldı.

Toplantıda ilk olarak söz alan Fenerbahçe Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu, geçen sene kaybettikleri Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı bu sene kazanmak istediklerini belirterek, “Beşiktaş maçları her zaman çok çekişmeli geçmiştir. Geçen sezon play-off'taki 4-3'lük seri unutulmazlar arasına girdi. Taraftarlarımızın da yarın bize vereceği destekle daha iyi oynayıp kupayı alacağımıza inanıyorum” dedi.

Beşiktaş Cola Turka Antrenörü Aziz Akkaya ise geçen sezon Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı ilk kez müzelerine götürdüklerini hatırlatarak, “Bu önemli kupayı bu sene ikinci kez müzemize götürmek istiyoruz. Bu sene 6 yeni oyuncu transfer ettik. Tek maç üzerinden oynanan bu kupalarda kim daha iyi oynar ve mücadele ederse kupayı kazanıyor. Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanmak büyük onurdur” diye konuştu.

Fenerbahçe Takım Kaptanı Nalan Ramazanoğlu da 3 yıldır bütün finalleri Beşiktaş Cola Turka ile oynadıklarını ifade ederek, “Sezon başı olması nedeniyle takımlar henüz tam olarak hazır değiller, ama ligin en kaliteli iki takımının karşılaşacağı maçı kazanmak istiyoruz” dedi.

Beşiktaş Cola Turka'da forma giyen Seda Erdoğan ise geçen sene kazandıkları Cumhurbaşkanlığı Kupası'nın çok önemli olduğunu, aynı başarıyı bu sene de tekrarlayarak kupayı 2. kez müzelerine götürmek istediklerini söyledi.
Fenerbahçe ile Beşiktaş Cola Turka arasında oynanacak 15. Bayanlar Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı, yarın saat 18.00'da Atatürk Spor Salonu'nda oynanacak.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla