Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 03:18   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Niye transfer edildiler?

Click the image to open in full size.

ATA’NIN ÖNÜNDE, AY-YILDIZLA POZ... Beşiktaşlı futbolcular ve teknik heyet Cumhuriyet Bayramı’nı Ümraniye tesislerindeki Atatürk Köşesi’nde andılar. Kupadaki Çaykur Rizespor maçı için bir araya gelen futbolcular ve teknik heyet, Türk bayrağı açarak Cumhuriyet'in 84. yılını kutladılar.

Niye transfer edildiler?

Beşiktaş'ın berabere kaldığı İstanbul B.Belediyesi maçında; kulübede ikisi yabancı, 4 yeni transfer oturdu. Siyah-beyazlı camia şimdi bu oyuncuların niye alındığını sorguluyor..
Beşiktaş camiası, son günlerde kulübe fotoğraflarına yansıyan israfı tartışıyor. Siyah-beyazlı takım önceki gün İstanbul B.Belediyesi ile golsüz berabere kalırken, ortaya konulan futbol da çok kötüydü. Herkes takımı eleştirirken yedek kulübesinin fotoğrafı, Beşiktaşlı taraftarları kızdırdı. Siyah-beyazlı takımda önceki gün yedek soyunan isimlerden Rüştü, Mehmet Yozgatlı, Diatta ve Higuain sezon başında takıma güç katmak için alınmıştı. Yabancı kontanjanını dolduran Ricardinho ile geçen sezonun dikkat çekici Nobre de kulübedeydi. Son yedek ise Koray Aydın'dı.

ONBİRDE TEK DEĞİŞİKLİK

Bir süredir, yoğun program nedeniyle derbinin ertelenmesinden bahseden Beşiktaş'ta, çarşamba günü Liverpool maçında oynayan ilk onbirden sadece tek değişiklik yapılması da dikkat çekiciydi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, bu değişikliği de sakat olan Serdar'ın yerine Burak'ı sahaya sürerek yapmıştı. Hal böyle olunca da siyah-beyazlılar sormaya başladı: "Liverpool maçında yorgun düşen isimleri bile kesemeyecek durumda olan bu isimler niye bu kadar para harcanarak transfer edildi? Transferler yapılırken yanlış isimler mi alındı? Yoksa teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ın kadro tercihinde mi bir problem var?"
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla