Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 06:54   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İnönü bu kadar büyük müydü!

Belediye beraberliği sonrasında, Beşiktaş Kaptanı İbrahim Üzülmez'den itiraflar: Bu kadar yıldır futbol oynuyorum, saha ilk kez gözüme bu kadar uzun ve geniş geldi
30.10.2007




‘Liverpool farklıydı’
Beşiktaş İstanbul Büyükşehir Belediye karşısında iki puan bırakırken, Kaptan İbrahim Üzülmez 90 dakikayla ilgili ilginç yorumlarda bulundu. Yorgunluktan yakınan tecrübeli oyuncu, “Rakibin üzerine gitmek istedik ancak sanki ayaklarımız bağlanmış gibiydi. Bu kadar yıldır futbol oynuyorum, İnönü’de saha ilk kez bu kadar uzun ve geniş geldi. Liverpool maçında halı sahada oynar gibiydik, iki pasta pozisyona giriyorduk, ancak bu kez olmadı” ifadesini kullandı.
‘Sadece bir galibiyet’
Türkiye'nin İngiltere’yle karşılaştırılmaması gerektiğini söyleyen Üzülmez, “Herkes Liverpool’u örnek gösteriyor. Ancak kabul edelim, biz henüz o düzeyde değiliz. Bir galibiyet çok abartıldı. Daha önce de Barcelona’yı, Chelsea’yi yendik. Abartılmanın sonuçlarını yaşayarak gördük. Hayatımız böyle geldi, geçiyor. Yola devam edeceğiz. Yine kayıp yaşamak üzücü. Ancak elimizden geleni yapıp, bu tip puan kayıplarına ‘Dur’ demeliyiz” dedi.

Orhan YILDIRIM

Kısa...Kısa...
‘29 Ekim kutlu olsun’
Rizespor maçı için Ümraniye’de bir araya gelen Beşiktaşlı futbolcular, Ay-Yıldızlı bayrağımızı açarak Cumhuriyetimiz’in kuruluşunun 84. yılını kutladılar. Ayrıca Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören de kulübün internet sitesinden bir açıklama yapıp, tüm Türkiye’nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı.
Kara Kartal Rize’ye döndü
Ligde haftayı Belediye beraberliğiyle kapatan Beşiktaş, Kupa’da karşılaşacağı Rizespor maçının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda, Belediye karşısında oynayan futbolcuların koşu yapmakla yetindikleri, diğer oyuncuların ise pas ve çabukluk çalışmasının ardından çift kale maç yaptıkları belirtildi.
Werder Bremen planları bozdu
Devre arası kampı için geçen yıl kaldığı Rixos’ta kalmayı düşünen Beşiktaş, yine geçen yıl aynı oteli paylaştığı Werder Bremen’e takıldı. Alman ekibinin aynı otele rezervasyon yapması üzerine planlar değişti. Kara Kartallar, bu yıl aynı bölgede yer alan Gloria Otel ile kesin olarak el sıkıştı. WOW Otelleri’nden gelen cazip turnuva teklifi ise Türkiye Kupası maçları ile çakışması nedeniyle bir sonraki yıla ertelendi.
Başkent’te Kartal Yuvası
Üst üste alınan Trabzonspor ve Liverpool galibiyeti sonrasında Ankara’da lisanslı ürün satışları patladı. Kongre Üyesi Burak Sur’un sahibi olduğu Karum ve Kızılay Sosyal’daki iki mağazadaki ürünlere taraftarların büyük ilgi gösterdiği belirtildi. Ayrıca iki mağazada da çeşitli kampanyaların başladığı açıklandı
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla