Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 09:00   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin itiraf etti !

Beşiktaş Futbol Takımı Menajeri Sinan Engin, Şampiyonlar Ligi maçları nedeniyle cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe derbisinin ertelenmesinin gündeme gelmesiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Türk futbolcusunun 3 günde bir maç yapmaya fizik olarak hazır olmadığını ileri süren Sinan Engin şöyle konuştu:

"Bizim ertelemeyle ilgili bir girişimimiz olmadı. Bu sadece konuşuldu. Derbi maç olmasaydı hem F.Bahçe hem de biz, Avrupa maçlarına daha rahat çıkabilirdik. '3 günde bir maç oynamaya alışılmalı' deniliyor ama Türk futbolcusu maalesef buna alışık değil. 7-8 tane futbolcumuzun adalelerinde sorunlar var. Tello ve Serdar Özkan 55-60. dakikalarda yoruldular.

Fizik olarak bu oyuncuları biz hazırlıyoruz ama Türk futbolcusu fizik olarak hazır değil. Yeni bir takımız, yeni bir ekibiz. Milli Takım'ımız bile 10 gün kampa giriyor. Madem öyle neden 10 günlük kampa ihtiyaç duyuluyor.

Bu maçlar olmasaydı Avrupa'daki takımlarımız daha üst düzeyde futbol oynayabilirlerdi. Çarşamba günü Liverpool ile oynamasaydık Büyükşehir maçında böyle oynamazdık. Ben futbolcumdan en üst derecede verim almak için uğraşıyorum. Ben sadece bir şeyi ortaya attım. Gerek duyarlarsa ertelerler. Ertelemeseler bile biz çıkar oyunumuzu oynarız en iyi şe
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla