Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 12:50   #1
Martial
 
Martial - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bi Bu Eksikti!!!(Beşiktaş'la Cavese benzerliği)

Beşiktaş'la Cavese arasında şaşırtan benzerlik. İki kulübün hemen hemen herşeyleri aynı. Tribünü coşturan taraftarların marşları bile aynı. İster inanın, ister inanmayın. Özel Haber...

Click the image to open in full size.
Çarşamba günü Liverpool'u dize getiren Beşiktaş'lı futbolcular sahada, taraftarlar da tribünde hünerlerini gösterdi. Türkiye'nin takılarına desteğiyle birinci sırada olan, tribün şovlarıyla her zaman ön plana çıkan Beşiktaş taraftarı acaba tribünlerde söyledikleri marşları nereden buluyor?

Bu konuyla ilgili şaşırtan bir benzerlik dikkatimizi çekti. Logosu Beşiktaş'ın logosu Kartal olan İtalya'nın bir Seri 1 C Kulübü Beşiktaş'ın çarşı taraftarının tribünlerden haykırdığı marşın İtalyancasını söylüyor.

EVET YANLIŞ DUYMADINIZ. BU MARŞI SÖYLEYEN KULÜP 1922'LERDE SERİ A'DA OLAN İTALYA'NIN SERİ 1 C KULÜBÜ CAVESE (BİZİM 3. LİGİMİZ)

Click the image to open in full size.ŞAŞIRTAN BENZERLİK. CAVESE TARAFTARLARIYLA BEŞİKTAŞ TRİBÜNLERİNDEN ÇIKAN RİTİM AYNI

Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Click the image to open in full size.
Cavese ile Beşiktaş arasındaki benzerlikler sadece marşlarla sınırlı değil. İki takımın logoları da aynı. Cavese'nin logosu kartal. Lakabı küçük kartallar. Renklerde ise 1 renk tutmuyor. Cavese'nin forma rengi Mavi-Siyah. Mavi eğer Beyaz olsaydı benzerliklerde iyice şaşıracaktık.
CAVESENİN KÜNYESİ
S.S CAVESE 1919
Tam adı : Società Sportiva Cavesa
Lakabı : Aquilotti (Küçük Kartallar)
Stadı: Stadio Simonetta Lamberti,( 12,000)

RENKLERİ-MAVİ SİYAH
1919 Yılında kurulan Seri 1 C takımı Cavese 1984'den bu yana bu ligde futbol oynuyor. 1922'lerde ise Cavese Seri A'da idi. 1974'de kendini profesyonel kabul etmeyen Mavi Siyah renkteki takım Seri D'ye gönderilirken CaveSe 1978'de Seri C'ye, 1981'de de Seri B'ye yükseldi. 1981'de Küme düşürülen Milan'ı 2-1 yenen Cavese'nin lakabı REAL CAVESE oldu.
Real Cavese daha sonra Seri C'ye ardından da amatör lige düştü. Cavese 2005-2006’da tekrar Serie C2’ye ardından da SERİE C1’e yükseldi...
NE DERSİNİZ?


Click the image to open in full size.

Click the image to open in full size.




Arkadaşlar Kopyamızıda çıkartmaya çalışmışlar ama başaramamışlar.
__________________
Beşiktaş
Martial Ofline   Alıntı ile Cevapla