Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 13:29   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Onder turaciya 6 kulüp kancayı taktı...

Önder Turacı’ya ingiltere ve Fransa’dan 6 kulüp kancayı taktı...

İstikrarlı çizgisiyle sarı lacivertli takımın vazgeçilmezi olan tecrübeli futbolcuya İngiltere ve Fransa’dan cazip teklifler geldi. Önder’in transferiyle ilgili son kararı yönetim verecek.

Üç sezondur sarı lacivertli takımda forma giyen ve istikrarlı görüntüsüyle her teknik adamın vazgeçilmezi olan Önder Turacı’nın son haftalarda yedek kulübesine çekilmesi onu takip eden kulüplerden Fransız Marsilya, O.Lyon, St.Etienne ile İngiliz Birmingham, Fulham ve Bolton’u harekete geçirdi. Belçika’nın Standart Liege Kulübü’nde yıldızı parladıktan sonra Fenerbahçe ve Galatasaray’ın transfer listesine giren Önder, Christoph Daum döneminde tercihini sarı lacivertli kulüpten yana kullanmıştı. Stoper olarak göz doldurmasına rağmen çoğu zaman sağ bekte görev yapan Önder, A Milli Takım’ın da gündemine girmişti.

Son söz yönetimin
Daha önce Belçika U-21Milli Takımı’nın formasını giyen ve yasal sürede başvuru yapılmadığı için Türk Milli Takımı’nda oynama şansını şimdilik kaybeden Önder, transfer teklifleri için suskun kalmayı tercih ediyor. Sözleşmesi devam eden genç oyuncu, teklifle ilgili kararı yönetimin vereceğini bildirdi.

Teklifler ciddi
Teknik direktör Zico, son haftalarda başarılı Grafik çizen Gökhan Gönül’e şans tanıdığı için Önder’i üç maçtır kulübede oturtuyor. İlk kez ikinci plana düşmesine rağmen antrenmanlarda kendini göstermek için büyük çaba harcayan genç futbolcu, teklifi getiren menajerlere olumlu veya olumsuz herhangi bir cevap vermedi.

Önder için iki kulübün yüklü bir bonservis bedeli ödemeyi gözden çıkardığını açıklayan menajerler, "Avrupa’da birçok kulüp Önder’i izliyor. Şu anda ciddi denilebilecek iki teklif var. Fenerbahçe Yönetimi kabul ettiği taktirde Önder, Fransa veya İngiltere’den bir kulübe gidebilir. Bunu zaman gösterecek" dedi



Sadi Kemal Yaşar-Hürriyet
Adelaar Ofline   Alıntı ile Cevapla