Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 14:45   #1
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Arrow Beşiktaş, sürekli gündeminde olan Holosko için tekrar harekete geçti.

Click the image to open in full size. Beşiktaş'tan Holosko atağı
Trabzonspor'un da devreye girmesinin ardından Beşiktaş Holosko için harekete geçti.

Beşiktaş, sürekli gündeminde olan Holosko için tekrar harekete geçti. Teknik Direktör Ersun Yanal'ın Trabzonspor'a imza atar atmaz Holosko'nun devre arasında takıma kazandırılması için yönetime rapor sunmasından sonra harekete geçen menajer Sinan Engin'in hem bu oyuncunun menajerleriyle hem de Vestel Maninasspor kulübüyle görüşmelere başladığı bildirildi.

LİG TV'nin haberine göre Sinan Engin'in Holosko'ya ocak ayında sözleşme imzalatmak istediği, ancak Ege ekibinin talep ettiği 5 milyon euro'yu 3 milyon euro'ya indirmeye çalıştıkları ifade edildi.

Engin'in yakın çevresine "Ben Holosko ile prensipte anlaştım. Eğer kulübüyle de el sıkışabilirsek bu transfer biter" dediği iddia edildi.

Bu arada son İstanbul Büyükşehir Belediye maçında yaptığı kurtarışlarla alınan 1 puanda büyük katkısı olan Hakan Arıkan'a teknik direktör Ertuğrul Sağlam'dan yine de uyarı geldi.

Genç kaleciyle görüşen Sağlam'ın "Son karşılaşmada çok iyi oynadın.Çok da iyi yoldasın. Ancak buna rağmen topu oyuna iyi sokmalısın.Hatta yeri geldiği zaman arkadaşlarına pozisyon dahi hazırlamalısın.Büyük takım kalecisi topu her zaman daha olumlu kullanmalı.Bu konuda daha çok çalışmanı istiyorum" dediği ifade edildi

Sezon sonunda sözleşmesi sona eren Gökhan Zan'la da ocak ayında masaya oturulacağı öğrenildi. Yönetimin bu futbolcuya 3 yıllık daha sözleşme önereceği belirtildi.
Adelaar Ofline