Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-10-2007, 17:27   #1
Ayche
Dişi Kartal
 
Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hangi gıdada hangi tehlike var ?

Southampton Üniversitesi tarafından hazırlanan raporda, özellikle çocuklara
yönelik şeker, pasta ve gazlı içecek gibi ürünlerde bol bol kullanılan 'E'
kodlu katkı maddelerinin derhal yasaklanması gerektiği belirtildi. Peki
hangi gıdada ne tehlike var?



- E102 (Bisküvi, tatlılar): Hiperaktivite, astım.

- E124 (İçecekler, bisküvi, tatlılar): Alerji, tahammülsüzlük.

- E110 (dondurma, içecekler, tatlılar): Mide sorunları, alerji.

- E122 (jel tatlılar, hazır yemekler, bisküvi): Alerji, tahammülsüzlük.

- E104 (Tatlılar): Hiperaktivite, astım.

- E129 (Gazlı içecekler, kokteyl sosis): Aşırı duyarlılık.
- E211 (Gazlı içecekler, fırında hazırlanan gıdalar, lolipop):
Hiperaktivite, astım
__________________

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu



Ayche Ofline   Alıntı ile Cevapla