Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 02:02   #9
Adelaar
 
Adelaar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda çarşamba günü Çaykur Rizespor ile yapacağı karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlarken Çaykur Rizespor maçının 19 kişilik kamp kadrosu da açıklandı.

Siyah-beyazlılar, teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde son çalışmasını yaptı. Akşam basına kapalı gerçekleştirilen antrenmana 2'şer kişilik gruplar halinde ısınma hareketleriyle başlayan futbolcular, daha sonra dar alanda pas, taktik ve şut çalışması yaptı.

Antrenmana, Cumhuriyet resepsiyonuna katılmak üzere Ankara'da bulunan milli futbolcular İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan katılmadı. Serdar Kurtuluş ve İbrahim Akın'ın ise tesislerde tedavileri sürdürüldü.

Bu arada kulüp doktoru Ayhan Optur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından sonra Gökhan Zan, Delgado ve Tello'da hafif sakatlıklar oluştuğunu ve bu futbolcuların bugün dinlendirildiğini açıkladı. İbrahim Toraman'ın sağ diz iç yan bağlarında birinci derecede ödem ve gerilme bulunduğunu ifade eden Optur, bu futbolcuyla ilgili kararın ilerleyen günlerde verileceğini bildirdi.

Antrenman sonrasında, Çaykur Rizespor maçının 19 kişilik kamp kadrosu da açıklandı. Kadroda şu sporcular bulunuyor:
Rüştü, Diatta, Baki, İbrahim Kaş, Batuhan, Cisse, Ricardinho, Mehmet Yozgatlı, Aydın, Nobre, Higuain, Atilla, Ali Tandoğan, Bobo, Burak, Serdar Özkan, İbrahim Üzülmez, Koray, Mehmet Sedef.
Adelaar Ofline