Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 06:11   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Başkanlar 'hayır' dedi

Federasyon, maç programının değişmeyeceğini açıkladı. Gaziantepspor ve Çaykur Rizespor Başkanları da kupa maçlarının ertelenmesine karşı çıktıklarını ifade ettiler.
31.10.2007




Gündem erteleme olmuştu
Beşiktaş Genel Menaceri Sinan Engin, geçen hafta Fenerbahçe ile oynayacakları derbi maçının ertelenmesini istemiş, Türkiye’de gündem bu konu üzerine yoğunlaşmıştı. Bunun üzerine kupa maçlarının ertelenmesi teklifi ortaya atıldı. Ancak tüm bu önerilere olumsuz yanıt geldi. Federasyon, maç programının değişmeyeceğini açıkladı. Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın kupada karşılaşacağı Rize ve Gaziantep’in Başkanları da ertelemeye karşı olduklarını ifade etti.
Kızıl: Onlar da çalışsın
Gaziantepspor Başkanı İbrahim Kızıl, konuyu “Türkiye’de doğal afet olur ya da önemli bir olay olur, maçlar ertelenir. Biz Avrupa’da olsaydık, büyük takımlarla oynayacağımız maçlar ertelenecek miydi? Takım üç gündür İstanbul’da. Futbolcularım aslan gibi çalışıyor, onlar da çalışsın” diye yorumladı. Rize Başkanı Kadir Çakır ise, “İki takımları var, biriyle oynasınlar. Böyle bir şeyi kabul etmeyiz. Zor durumda olan biziz” dedi.
M.Ali SABUNCU
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla