Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 06:36   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Futbol aşkı, "aşk"ın önüne geçti!

Futbol aşkı, "aşk"ın önüne geçti!

Manisa'nın Salihli ilçesinde oynanan Kocaçeşmespor-Killikspor maçında ilginç bir olay yaşandı. Kocaçeşmespor'un fedakar kalecisi Gökmen, futbol sevgisi ağır basınca evleneceği gün bile kaleye geçti. Gökmen maçın ilk yarısında görev yaptı!


Maçın oynanacağı gün düğünü olan kaleci Gökmen, futbol sevgisi ağır basınca maçın ilk yarısında kaleye geçti. Gökmen, ikinci yarıda ise teknik direktör Zeki Erguvan tarafından oyundan alındı. Gökmen, 3 saat içinde hazırlıklarını tamamlayıp nikah masasına oturdu. Kocaçeşmespor'un başarılı kalecisi Gökmen Kılıçkaya (28) futbol sahalarında ender rastlanan bir fedakarlığa imza attı.

Gökmen, önceki gün oynanan Kocaçeşmespor-Killikspor maçında her zaman olduğu gibi yine kalesindeki yerini aldı. Ancak, Gökmen için bu maçı farklı kılan, aynı gün akşam dünya evine girecek olmasıydı.

Başarılı kaleci, maç günü düğünü olmasına rağmen sahaya çıktı ve ilk yarıda görev yaptı. Gökmen, teknik direktör Zeki Erguvan tarafından 2. yarıda oyundan alınması üzerine hemen düğün hazırlıklarına start verdi. Başarılı kaleci, Yüzme İhtisas Spor Kulübü Tesisleri'nde düzenlenen törenle Burcu Polat ile dünya evine girdi.

Futbol sevgisinin kendisinde ayrı bir yer tuttuğunu ifade eden başarılı file bekçisi Gökmen, "1996-1997 sezonunda profesyonel futbol hayatıma başladım. 1998-1999 sezonunda ise Baliç ve Mususi'li Bursaspor'da futbol hayatımı sürdürdüm. Yeni Salihlispor'un altyapısında yetiştim ve 2. Lig'de de 3 yıl boyunca oynadım. Akhisar, Körfez, Aliağa gibi takımlarda da görev yaptım. Aynı gün akşam düğünüm olmasına rağmen en azından ilk yarıda görev aldım. Bundan mutluluk duyuyorum" dedi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla