Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 10:03   #1
Ayche
Dişi Kartal
 
Ayche - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bu kez Fatma tatile çıksın

Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün verdiği resepsiyona katılan Başbakan Erdoğan, Amerika gezisi ve terör hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Barzani'yi PKK'ya yataklık yapmakla suçladı.

Başbakan Erdoğan "ABD gezimizde Başkan Bush ile PKK konusunu son kez masaya yatıracağız. ABD Dışişleri Bakanı Rice gelecek onunla da konuşacağız. Şu an süreç devam ediyor ne gerekiyorsa yapılacak" dedi.

Erdoğan Kuzey Irak Kürt yönetimi lideri Barzani'nin çıkışlarıyla ilgili bir soruya da "Biz Irak Başbakanı Maliki ile görüştük. Hayli olumlu mesajlar aldık. Barzani muhatabımız değil. Bu kişi önce kendisini Türkiye'nin dostu olduğuna inandıracak. Barzani ise resmen PKK'ya yataklık yapmaktadır. Önce bundan vazgeçsin" dedi.

''BİN DÜŞÜNECEĞİZ BİR YAPACAĞIZ...''

Erdoğan, bir gazetecinin ''Savaşa gidiyoruz herhalde'' sözleri üzerine de
''Bin düşüneceğiz, bir yapacağız ama pir yapacağız'' dedi.

Gazetecilerin ''Ayşe tatile çıkmasın mı diyoruz?'' sözlerini de ''Niye Ayşe'ye kilitlendiniz? O 74'de kaldı. Fatma olsun'' diye espriyle karşılık verdi.

Erdoğan, Dağlıca'daki terörist saldırı sonrası irtibat kurulamayan
askerlerin durumuna ilişkin bir gelişme olup olmadığının sorusunu ''Yok ama her an her şey olabilir'' diyerek yanıtladı.

Erdoğan, eşi Emine Erdoğan'ın resepsiyona neden gelmediğinin sorulması
üzerine de ''Sizi yormak istemiyoruz, onun için'' diye espri yaptı.

Başbakan Erdoğan bu arada milli futbolcular Hakan Şükür, Arda ve Tümer'le de bir süre sohbet etti.

Hakan Şükür'ün, ''askerliği beklemede olan futbolcular olarak gönüllü askere gitme taleplerinin olduğunu'' belirtmesi üzerine Erdoğan, ''Bunlar ayaküstü konuşulmaz'' dedi
__________________

Türküler Sustu , Halaylar Durdu Hüzün Geldi Baş köşeye kuruldu

Yoruldu Yüregim , Yoruldu



Ayche Ofline   Alıntı ile Cevapla