Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 11:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
H.Şükür Başbakan dan ne istedi?

H. Şükür Başbakan'dan ne istedi?Click the image to open in full size.31 Ekim 2007 11:00


C.Başkanı'nın verdiği Cumhuriyet resepsiyonuna katılan milli futbolcuların kaptanı H.Şükür, askerliğini yapmayan arkadaşlarının bu talebini Başbakan'a iletti...Click the image to open in full size.
Abdullah Gül, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde dün devlet protokolü için verdiği resepsiyonun ardından bu akşam Çankaya Köşkü'nde sivil toplum örgütü temsilcileri, iş adamları, sanatçılar, sporcular ve gazetecilerden oluşan davetliler için resepsiyon verdi.

Cumhurbaşkanı Gül ve eşi Hayrünnisa Gül'ün Büyük Şeref Salonu'nun kapısında tek tek tokalaşarak karşıladığı davetliler arasında Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, TBMM Başkanı Köksal Toptan ve eşi, çok sayıda bakan ve milletvekili de yer aldı. Gençlik ve Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile salona gelen bayan milli voleybol takımı oyuncuları, bazı milli basketbolcular, zihinsel engelliler olimpiyatlarında dereceye giren bazı sporcular ve milli atlet Elvan Abeylegesse de resepsiyona katılan sporcular arasında yer aldı.

Cumhurbaşkanı'nın verdiği Cumhuriyet resepsiyonuna katılan milli futbolcuların kaptanı Hakan Şükür, askerliğini yapmayan arkadaşlarının bu talebini Başbakan'a iletti..

Cumhurbaşkanı Gül, dün akşam iş dünyası, sanatçılar ve sivil toplum örgütlerine yönelik eşli davet verdi. Hayrünnisa Gül, ilk kez resepsiyonda ev sahibiydi. Davette 33 türbanlı vardı.

A Milli Futbol Takımı, Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim eşliğinde geldi. Galatasaray'dan Hakan Şükür, Arda Turan, Servet Çetin ve Ümit Karan, Fenerbahçe'den Mehmet Aurelio, Tümer Metin ve Volkan Demirel, Beşiktaş'tan ise İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan yer aldı.

Erdoğan, milli futbolcular Hakan Şükür, Arda ve Tümer'le de bir süre sohbet etti.

Hakan Şükür'ün Erdoğan'dan bir talebi ise geceye damgasını vurdu. Hakan Şükür'ün, "Askerliği beklemede olan futbolcular olarak gönüllü askere gitme taleplerinin olduğunu" belirtmesi üzerine Erdoğan, "Bunlar ayaküstü konuşulmaz" dedi.
__________________
asparagas Ofline