Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-10-2007, 16:27   #1
jaSmin
 
jaSmin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Son şampiyon sahne alıyor !

Click the image to open in full size.Son iki yılın Kupa Şampiyonu Beşiktaş, finale kadar prim vermeyi düşünmüyor.



Başarılı olacaklarına inandığını söyleyen Menajer Engin, ancak kupanın kazanılması durumunda futbolcuların ödüllendirileceğini ifade etti

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda oynanacak maçlar için prim düşünmüyor. Futbol Federasyonu'ndan, alınan puanın karşılığı kadar para geliri elde eden siyah - beyazlılar, ancak kupa sahibi olduklarında maddi olarak ödüllendirilecek.
Son iki yılın kupa şampiyonunun bu sezon da başarılı olacağına inandığını ifade eden Beşiktaş Menajeri Sinan Engin, ne Çaykur Rizespor maçına, ne de diğer kupa karşılaşmaları için prim belirlediklerini belirtti.
Üst üste üçüncü kez aynı başarıyı elde etmeyi hedefleyen Beşiktaş teknik heyeti, özellikle fazla forma şansı bulamayan isimleri sahaya sürerek onları da hazır tutmayı düşünüyor.

Tigana'nın izinde

Son iki senedir İzmir'de yapılan finallerde ilkinde Fenerbahçe'yi, ikincisinde ise Kayseri Erciyesspor'u eleyerek kupayı kazanan Beşiktaş'ta, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, Tigana'nın başlattığı bu seriyi devam ettirmek istediği belirtildi. Sağlam bugünkü Çaykur Rizespor maçı öncesi futbolcuları ile yaptığı görüşmede bu kupayı bir kez daha kazanmak için grupta iyi bir başlangıç yapmaları yönünde uyarılarda bulunduğu öğrenildi.

İbrahim Toraman şoku

Fortis Türkiye Kupası'nda gruptaki ilk maçını bugün Çaykur Rizespor'a karşı oynayacak olan Beşiktaş hazırlıklarını tamamlayarak kampa girdi. Kulüp doktoru Ayhan Optur, İbrahim Toraman'ın sağ diz iç yan bağlarında birinci derecede ödem ve gerilme bulunduğunu belirterek bu futbolcunun durumunun önümüzdeki günlerde belli olacağını bildirdi. Optur, İstanbul Büyükşehir Belediyesi maçından sonra Gökhan Zan, Delgado ve Tello'da hafif sakatlıklar oluştuğunu ve bu futbolcuların dinlendirildiğini açıkladı. Antrenmana, Cumhuriyet resepsiyonuna katılmak üzere Ankara'da bulunan milli futbolcular İbrahim Üzülmez ve Gökhan Zan katılmadı. Serdar Kurtuluş ve İbrahim Akın'ın ise tesislerde tedavileri sürdürüldü.

Önce sahada konuşacak!

Beşiktaş'a geldiği günden beri bir türlü 90 dakika forma giyemeyen Federico Higuain'in kendini ispatlayamaması nedeniyle basınla konuşmadığı öğrenildi.
Kulübün resmi yayın organı Beşiktaş dergisine bile röportaj vermeyen genç Arjantinli'nin, "Benim henüz ortada bir başarım yok. Maçlara sonradan giriyorum. 90 dakika oynamadım. Bunun yanı sıra gol de atamadım. Bu nedenle gazetelere veya kulübün resmi yayın organlarına röportaj vermek istemiyorum. Kendimi ispatlamadan ve başarılı olmadan basına konuşmak istemiyorum. Bu hakkı kendimde görmüyorum" ifadelerini kullandı.

Takdir topladı

Bu sezon takıma katılmasına rağmen henüz şans bulamayan siyah - beyazlı oyuncunun bu tavrı, yöneticiler tarafından da takdirle karşılandı. Önce sahada kendini göstermek isteyen Higuain'in tavrına saygı gösteren iletişim komitesi de, Arjantinli oyuncunun bir an önce gol atmasını istiyor.

BEŞİKTAŞ

Rüştü
A.Tandoğan
İ.Kaş
Diatta
Baki
M.Yozgatlı
Koray
Ricardinho
Higuain
Burak
Nobre

Ç.RİZE

Gonzales
Gökhan
Suat
Kürşat
Ergün
Emrah
Serhat
Leandro
Altan
Zafer
Anderson

STAT: BJK İnönü, SAAT: 17.00,
HAKEM: M.Kamil Abitoğlu,
YAYIN: Lig TV, SAKAT: İ.Akın,
İ. Toraman, S.Kurtuluş (Beşiktaş)
jaSmin Ofline   Alıntı ile Cevapla