Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-11-2007, 15:33   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Demirören gurur dolu

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, 24 Ekim Çarşamba günü Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımıyla yaptıkları maçta Beşiktaş'ın büyüklüğünü tüm dünyaya gösterdiklerini söyledi.
Demirören, kulübün aylık çıkan Beşiktaş Dergisi'nin kasım sayısında yer alan yazısında, 24 Ekim gecesi Beşiktaş'ın büyüklüğünü, gücünü, ayrıcalığını tüm dünyaya gösterdiklerini belirterek, ''Beşiktaşlılık duruşunun ne olduğunu artık sadece Türkiye değil, tüm dünya biliyor. Bu duruşu, 24 Ekim gecesi de en güzel şekilde sergileyen büyük taraftarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum'' dedi.
Taraftarların bu eşsiz desteği sürdürmesi halinde ve yönetim, takım, taraftar olarak tek yürek halinde, el ele, omuz omuza mücadele ettikleri sürece karşılarında duracak rakibin olmadığını vurgulayan Yıldırım Demirören, ''Liverpool maçı bunun en güzel örneğidir. Bundan sonra da ligde şampiyonluğu kovalayan, Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını devam ettiren takımımıza, bu büyük desteğinizi sürdürmeniz, her zaman tek yürek olmayı başarmamız halinde bütün hedeflerimize ulaşacağımızdan en küçük bir şüphem bulunmamaktadır'' diye konuştu.
Armasında ay-yıldız taşıyan tek spor kulübü olmanın verdiği sorumlulukla, 104 yıldır ülkeye ve halka karşı üzerine düşen tüm vazifelerini layıkıyla yerine getiren ve herkese örnek olan Beşiktaş'ın 24 Ekim Çarşamba akşamı da BJK İnönü Stadı'nda mazisine yakışır bir tarih yazdığını ifade eden başkan Demirören, şunları kaydetti: ''O destansı gecede Beşiktaş'ın büyük taraftarı, ülkemizin hain terör saldırıları sonucunda yaşadığı acıyı ve teröre gösterdiği tepkiyi 'Türkiye'nin sesi' olarak tüm dünyaya haykırmıştır. O gece, Şampiyonlar Ligi'ndeki dünya devleri arasında yer alan rakibimiz Liverpool karşısında da futbolcularımız terlerinin son damlasına kadar mücadele etmiş, yaralarımızı bir nebze de olsa saran, çok anlamlı bir galibiyet elde etmiştir. Bu vesile ile vatan uğruna toprağa düşen aziz şehitlerimizi bir kez daha minnetle anıyor, aileleri, yakınları ve Türk ulusuna başsağlığı diliyorum. Ayrıca Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 70. yılına girerken, aziz hatırası önünde en içten saygılarımızla eğiliyoruz. Rahmet, minnet ve özlemle andığımız Ulu Önder Atatürk'ün en büyük eseri olan ve Türk milletine armağan ettiği, geçen ay 84. kuruluş yıl dönümünü kutladığımız Türkiye Cumhuriyeti'ni sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşatacağımıza olan inancımızı tüm dünyaya bir kez daha haykırıyoruz.

01.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : AA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla