Tekil Mesaj gösterimi
Alt 02-11-2007, 08:53   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Bahane korku şüphe yok

Derbi öncesinde Ertuğrul Sağlam'dan Kara Kartallar'a mesajlar: 'Liverpool maçını bir kenara koyacağız. Eğer söylediklerimi yaparsanız, Kadıköy'den yine zaferle ayrılırız.'
2.11.2007



Yedeklere fırça
FORTİS Türkiye Kupası’ndaki ilk maçında Çaykur Rizespor’a 2-1 mağlup olan Beşiktaş’ta gözler Fenerbahçe derbisine çevrildi. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam, dün oyuncularıyla bir toplantı yaptı ve öğrencilerine uyarılarda bulundu. Yedek oyunculardan toparlanmalarını isteyen Sağlam, “Şans bekleyenler ve forma isteyenler bekleneni veremedi. Zorlu bir döneme giriyoruz. Herkes ayağa kalkmalı ve takıma faydalı olmalı. Hafta içindeki Liverpool maçını unutmalı, derbiye konsantre olmalıyız” dedi.
‘Size güveniyorum’
Sağlam, “Beşiktaş’ın bahane üretmeye, bazı şeylerin arkasına sığınmaya hakkı yok. Sizin kapasitenizi biliyorum. İki takımın da durumu ortada. Çok zorlu bir maç trafiği bizi bekliyor. Kritik karşılaşmalarda size sonuna kadar güveniyorum ve galip geleceğinizden şüphe duymuyorum. Eğer düşündüklerimizi, gerçek oyun felsefemizi sahaya yansıtırsak üç puanı alırız. En büyük silahımız motivasyon olacak. Eğer söylediklerimi yaparsanız, cumartesi günü kazanan taraf biz oluruz” ifadesini kullandı.
Siftah peşinde...
Bu arada yarınki derbi, teknik direktör Ertuğrul Sağlam açısından farklı bir önem taşıyor. Beşiktaş’ın başında çıktığı iki derbiden de yenilgiyle ayrılan genç teknik adam, Fenerbahçe karşısında bu şanssızlığını kırmak amacında... Kara Kartallar sezon başında Almanya’da oynanan Süper Kupa Finali’nde Fenerbahçe’ye 2-1 mağlup olmuştu. Siyah-Beyazlılar, Süper Lig’de de Ali Sami Yen’de Galatasaray’ın konuğu olmuş ve yine aynı sonuçla yenilmekten kurtulamamıştı.

Orhan YILDIRIM
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla