'Derbi bizi ilgilendirmiyor'
Feldkamp, F.Bahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili olarak, "Yapılacak çok işim var. Bu maçla hiç ilgilenmiyoruz" dedi..

G.Saray Teknik Direktörü Karl Heinz Feldkamp dünkü idman sonrası basına açıklamalarda bulundu. Yarın oynayacakları Gaziantep maçında sakatlıkları düzelen Lincoln ve Linderoth'un forma giyip giymeyeceğine son gün karar vereceğini belirten Kalli, kalede kime görev vereceği hakkında da açıklama yapmaktan kaçındı. F.Bahçe-Beşiktaş derbisiyle ilgili görüşleri sorulan Alman çalıştırıcı, "
Benim yapacak çok işim var. Bu maç bizi hiç ilgilendirmiyor. Biz kendi oynayacağımız maçlara bakacağız" dedi. Feldkamp, "
Lincoln ve Linderoth'un oynama ihtimali Hasan Şaş'ın durumunu etkiler mi?" sorusunu ise şöyle yanıtladı: "
Hepsinin görevi farklı. Hasan klas bir futbolcu. Hem Lincoln, hem de Linderoth'un yapacaklarını yerine getirebilecek bir oyuncu. Sabri'nin oynadığı yerde de görev alabilir"
İKİ YENİ STORE BİRDEN
Öte yandan GS Store mağazalar zincirine iki yeni şube eklendi. KKTC'de ikinci mağazasını Magosa'da açan sarı-kırmızılılar İstanbul Fındıkzade'de yeni bir şubeyi hizmete soktular.