Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2007, 13:12   #8
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
waitforme´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
ateş topu wardı 9 yaşındaydım bn deprem oldugunda.dedemin yazlıgındaydık tekirdağda.
depremden sadece 1dk önce uyandım annem ayaktaydı ve cam açıktı.camdan öyle bir ses geliyordu ki size anlatamam fırtına degil rüzgar degil sanki hortum wardı.
annemin camı örtmesiyle ewin sallanması aynı anda oldu.ve bn size yemin ederim bu ateş topuydu oydu buydu şeylerini ne tv den ne radyodan duydum hatta bunu gördügümü söyleyince kimse bana inanmadı..taki radyoları dinleyinceye kadar.
gökyüzünde böyle hani bi kagıttan olan küçük türk bayrakları oluyo ya onu güneşe tutun bayragın rengini nasıl görürseniz öyle bir renk wardı ama birz dha koyuydu gök yüzü.tamamı kıpkırmızıydı.snra sanki gökyüzü birbirinden ayrılıyormşcasına fay hattı gibi gökyüzünden boylu boyuna bir siyahlık oldu.sanki o kırmızı gökyüzü ikiye ayrılıyordu.bu sırada tabi ki o inanılmaz ugultu dewam etmekteydi.korkudan daha oraya bakamadım.ayaga kalktım düşmem bir oldu yerde oturup bitmesini bekledim depremin.
işte böyle bn gördügümü anlattım görmeyenler gokyüzünde kırmızılık yoktu sallamayın demesinler.bn gördügümü biliyorm.asıl böyle bişey yoq diyenler sallamasın.

valla kardeşim haklısın gebzede dede göreen akrabalarım var ama kımse nedense inanamıyor yaa neyse paylaşım için sağoll
__________________
Click the image to open in full size.
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla