Tekil Mesaj gösterimi
Alt 03-11-2007, 22:12   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İbrahim Üzülmez konuştu

İbrahim Üzülmez maç sonunda şunları söyledi;

"Ben sayılmayan gol pozisyonunda geride olduğum için bir düdük duymadım. Faul mü değil mi tartışılır. Faul yapıldıysa o zaman Fenerli futbolcu neden devam ediyor?"

"Ben daha önce hakemleri eleştirmiştim ve herkes de beni eleştirmişti. Bundan sonra da eleştirmeye devam edeceğim. Ama maça bakarsak çok iyi oynadık. Fenerbahçe deplasmanında çok pozisyon bulduk. Ama bu kadar gol pozisyon bulup da da atamazsanız olmaz. Artrık önümüzdeki maçlara bakacağız."

"Bu kadar hakem hatasının ardından herkes çok sinirli başkanımızın da ligden çekiliyoruz şeklinde açıklamalar yapması çok normal. Ankara'da da bugün de puanlarımız gitti. Bunlar nereye kadar devam edecek?"

"Saha içerisinde faul oluyor ama maçı da bu kadar etkiliyecek hatalar olmaz. Biraz da rakip takımlara yapılsın. Hakemler ile ilgili konuşuyorsun, hep 'ben böyle gördüm' diyorlar. Biraz da rakipler hakkında görsünler öyle!"

"Batuhan ile de konuştum, 'görmedim abi' dedi. O da genç bir arkadaşımız O'na da sahip çıkmamız lazım. Girdiğimiz pozisyonları da gole çevirmek lazım. Basit goller yiyoruz ama hakemlerin de dikkatli olması lazım. Hakemlerin daha iyi niyetli olmasını istiyoruz."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla