Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2007, 02:42   #2
canish

canish - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon16 ŞOK ŞOK ŞOK maçlara pafla çıkıyoruzzzz ee sonra!

Sevgili kardeşlerimm , bu geceki ve diğer haftalardaki hakem denen o yaratıkları gördükten sonra inanın ben artık futbol seyretmek istemiyorum. Bir insan milyonlarca dolarlara kurulmuş üstüne onca emek harcanmış milyonlarca taraftarı olan bir klübü nasıl olurda bu denli çıldırtabilir ben anlamıyorum. Ben şahsen pafla çıkmaya karşı değilim ama allah aşkına artık somut adımlar atılsın. Hareket planı belirlensin öneriler getirilsin ama somut adımlar atalım artık. Hakemlerin ve yakınlarının mal varlıkları araştırılsın fedarasyondakilerin mal varlıkları araştırılsın. Bariz ayan beyan üstümüze oyun kurgulanmış ve biz hala maçtan önce hakemlere güveniyoruz diyoruz bırakın bu işleri. İki çift lafımda sayın başkanımıza ve hocamıza. Bu takımı paflarla çıkarma kararın verdiğin en doğru karar ama sen federasyonda o lobiyi bu ********lerin üstünde kuramıyosan bizle alay eder gibi üstüne basa basa bu işler yapılıyosa sende git başkan yolun açık olsun.Sayın Ertuğrul hoca bu takım bir derbide 3 tane mutlak ama en mutlak gol pozisyonuna giriyor ve bunlardan iki tanesinde iki futbolcumuz kaleciyle karşı karşıya yanındakine verse kesin gol ama ikisindede kafadaki öncelikli hedef kahraman olmak.Eğer sen bu takıma takım olmayı bu zamana kadar öğretemediysen otur düşün derim.