Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2006, 09:35   #371
MURCIELAGO
 
MURCIELAGO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

"Beşiktaş'ta başarılı ve güzel günlerim geçti. Ama bundan sonra F.Bahçe için ter dökeceğim. Kararımdan pişmanlık duymuyorum. Kendimi mutlu hissediyorum"

Beşiktaş'tan F.Bahçe'ye transferi büyük olay olan Tümer, tatilini geçirdiği Çeşme'de, siyah-beyazlı camiadan kendisine yöneltilen eleştirilere vevap verdi. "Bazı Beşiktaşlılar benim için çeşitli yollardan hakarete varan kelimeler kullanıp isyanlarını dile getiriyorlar. Öncelikle şunun bilinmesini istiyorum; bizler futboldan ekmek kazanan insanlarız. Ve sporculuk hayatımız bir ömür boyu sürmeyecek" diyen Tümer şöyle devam etti:

"Biz aktif kariyerimizi belli bir yaşta bitiriyoruz. İşte bu süreçte futbol oynadığın yer rahat ve mutlu bir ortam olmalı. Beşiktaş'ta başarılı ve güzel günlerim geçti. Hatta F.Bahçe'ye karşı bir çok maçta en iyi futbolumu sergiledim. Goller attım. Ama bugünden sonra artık F.Bahçe için ter dökeceğim. Kararımdan dolayı pişmanlık duymuyorum. Tercihlerime saygı duyulmasını bekliyorum. Bunu transfer oldum diye söylemiyorum, ama sarı-laciverli formayla kendimi çok mutlu hissediyorum. Giydiğim hiçbir formaya asla ihanet etmedim, etmem."


kaynak:vatan


hala konuşuyo g.t oğlanı,,inönüde görüşürüz başka bişey demiyorum....
__________________
BUGÜN PARA İÇİN FORMASINI SATANLAR YARIN PARA İÇİN VATANINI SATAR




İnönü'ye karanlık çöktüğü zaman
Dışarıda yağmurlar yağdığı zaman
Tribünde ÇARŞI coştuğu zaman
Haydi bastır Şanlı Karakartalım
MURCIELAGO Ofline