Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2007, 13:03   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Santrafor Arzuman (Turgay Demir)

Helal olsun! Yönetim dediğin böyle olur! Kendi kulübünün menfaatlerini korumak adına gerekirse Türk futbolunu ateşe atar! Vallahi de, billahi de helal olsun... Fenerbahçe yönetimini kutlamak candan gerek, deklerasyonları işe yaradı. İsmet Arzuman tüm taktir haklarını sarı-lacivertliler lehine kullandı. Eğer hakem gibi hakemlik yapmış olsa, Semih'i bir, Deivid'i iki kez oyundan atlamalıydı. Semih sarı kartı varken Ali Tandoğan'ı formasından çekti, Deivid hakemin gözü önünde Üzülmez'in çenesine sarılırken birkaç dakika sonra da sarı kartlık faul yaptı.
Hepsi bir yana Beşiktaş'ın buz gibi golünü, göz göre göre, hem de hiç utanmadan iptal etti Arzuman.
Yazıklar olsun. Bu ülke futbolu neden bir adım gitmiyor, işte böyle hakemler yüzünden.
Bir değil, bin kez yazıklar olsun sana İsmet hoca. Üç satır deklerasyondan korktun ve bir maçın kaderini etkiledin.
Golden önce faul olduğunu falan söyleme sakın, komik olursun komik. Mozambik'te bile böyle fauller çalınmıyor. Kusura bakma hocam korktun ve eyyam yaptın, işin özeti bu.
Fenerbahçe yıllar sonra Arzuman sayesinde Beşiktaş'ı, Kadıköy'de yenme sevinci yaşadı. Sezon başından beri Ankara'da, Ali Sami Yen'de Avni Aker'de yanlış düdüklerle beli bükülen Beşiktaş bir kez daha hakem kurbanı oldu.
Fenerbahçe sonunda aradığı golcüyü bulmuş oldu! Arzuman, derbide Fener'in en iyisiydi! Tekrar kutluyorum.
Geçen sezon Mehmet Sedef'i oyundan atmadığı için Selçuk Dereli'yi yerden yere vuranlar şimdi İsmet Arzuman'ı omuzlara almalıdırlar. Bu yakışır çünkü.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla