Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2007, 13:31   #2
outlawwanted
 
outlawwanted - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Toroğlu: Maça Aydınus atanmıştı!



ErmanToroğlu, 'Maraton' programındaki yorumunda, "Bu maça aslında Fırat Aydınus atanmıştı. Ama bazı güçler devreye girdi ve hakem değişti. Hakem atanması perşembe günü atanmasına rağmen Lig Tv muhabiri Ömer Güvenç bu maçı Arzuman'ın yöneticeğini pazartesi günü herkese söylüyordu" dedi.

Derbi maçın uzatma bölümlerinin son anlarında Beşiktaş'ın, öncesinde faul olduğu gerekçesiyle sayılmayan golü için ise Erman Toroğlu, "Golden önce düdük çaldı ama faul değil" yorumunu yaptı.

Pozisyonun faulle uzaktan yakından ilgisi olmadığını belirten Toroğlu, şunları söyledi: "İsmet Arzuman öyle bir halde ki, 'maç bitsin de gideyim' diyor. Yardımcı hakem almış başını gidiyor. Pozisyonda faul yok. Kimseye göre faul yok. Herkes koşuyor. Ama hakem rahat değil.

Faul pozisyonunda, her iki oyuncu da topa çıkıyor. Birisi yerde, biri havada olsa tamam, ikisi de havada. İtiş kakış elbette olacak. İngiltere'de bunu çalsan, sana 'ya bu işi bilmiyorsun, ya da aklında zorun var' derler. Öyle düdük çaldı, maçı bitirdi ki, bütün her şey ona yıkıldı. Ayrıca Deivid ve Semih'i 2. sarıdan atmalıydı. Şimdi her şey federasyona, MHK'ye kalacak."
outlawwanted Ofline   Alıntı ile Cevapla