Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-11-2007, 16:31   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
UEFA'dan derbi yorumu

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği (UEFA) resmi internet sitesinde, Fenerbahçe'nin Beşiktaş'a karşı kendi sahasında 6 yıl aradan sonra geriden gelerek kazanmayı bildiğini yazdı.

Sitede yer alan haberde, Beşiktaş'ın henüz 3. dakikada Bobo'nun golüyle Fenerbahçe'yi şoke ettiğini ancak Sarı-lacivertliler'in 29. dakikada Deivid'in golüyle oyunda dengeyi sağladığı ifade edildi.

Haberde, Fenerbahçe'nin 60. dakikada, Deivid'in vuruşunda, kaleci Hakan'ın hatasını affetmeyen Semih'in golüyle galibiyete ulaştığı ifadelerine yer verildi. Bu sonuçla Fenerbahçe'nin puan tablosunda Beşiktaş'ı geçtiği de belirtildi.

SAĞLAM'IN HAYAL KIRIKLIĞI

Öte yandan sitede yapılan haberde, teknik direktörlerin görüşlerine de yer verildi. Fenerbahçe Teknik Direktörü Zico maçın ardından “Maçta geride olduğumuz dakikalarda kazanmaktan hiç vazgeçmedik. Elimize geçen şansları kullanarak kazanmasını bildik.” derken, Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam'ın “Maç içinde yakaladığımız 5-6 net gol pozisyonu var. Bunlardan bir iki tanesini değerlendiremeyince sonuç istediğimiz gibi olmuyor. Şimdi önümüzde Liverpool ile oynayacağımız çok önemli bir Şampiyonlar Ligi maçı var ona hazırlanmalıyız.” görüşlerine yer verildi.
</B>
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla