Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 09:00   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam kolları sıvadı

Derbi yenilgisi sonrasında Ertuğrul Sağlam oyuncularını Liverpool maçına motive etmek için büyük uğraş veriyor
5.11.2007



Bu maçın telafisi yok
Olaylı Fenerbahçe derbisi sonrasında moral çöküntüsü yaşayan Beşiktaş’ta teknik direktör Ertuğrul Sağlam duruma el koydu. Oyuncularıyla bir toplantı yapan genç çalıştırıcı, “Derbi artık geride kaldı. Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderimiz Liverpool maçında çizilecek. Herkes aklını başına toplamalı ve Liverpool karşılaşmasına hazırlanmalı. Avrupa’da kaderimizi belirleyecek telafisi olmayan maçlara çıkacağız” diye konuştu.
Ara vermeden çalıştılar
BU arada Kara Kartal, hazırlıklara ara vermeden başladı. Derbide forma giyenler düz koşu yapmakla yetinirken, diğer oyuncular çabukluk, ve çift kale maç yaptılar. Beşiktaş’ın Liverpool kafilesinde şu isimler bulunuyor: Rüştü, Hakan, Atilla, Ali Tandoğan, Batuhan, Bobo, Burak, Delgado, Diatta, Cisse, Higuain, İ.Kaş, İ.Üzülmez, İ.Toraman, Koray, M.Sedef, Ricardinho, S.Özkan, M.Yozgatlı, S.Kurtuluş.”
Kara Kartal’da umuda yolculuk
Zorlu Liverpool karşılaşması için Beşiktaş bugün İngiltere’nin yolunu tutacak. Siyah-Beyazlılar, saat 09.15’te Türk Hava Yolları’na ait özel bir uçakla Liverpool’a gidecek. Bu arada teknik direktör Ertuğrul Sağlam, 20.30’da mücadelenin oynanacağı Anfield Road’da bir basın toplantısı düzenleyecek, basın mensuplarının sorularını yanıtlayacak. Kartal’ın son antrenmanı da saat 21.00’de yine Anfield Road’da yapılacak.
Dev maçın hakemi Markus Merk
Beşiktaş’ın Şampiyonlar Ligi’ndeki kaderini belirleyecek olan Liverpool maçında düdük çalacak hakem belli oldu. UEFA’dan yapılan açıklamada, yarınki zorlu mücadeleyi Almanya Futbol Federasyonu’ndan Markus Merk yönetecek. Anfield’daki 90 dakikada Merk’in yardımcılıklarını Sönke Glindemann ve Peter Henes yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Jochen Drees olarak açıklandı.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla