Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 11:33   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
İspanya Onu konuşuyor

İspanya O'nu konuşuyor

İspanya La Liga'nın üst sıralarında haftanın maçı olarak gösterilen Atletico Madrid-Villarreal karşılaşmasında gülen taraf konuk ekip Villarreal olurken, maçın yıldızı ise Villarreal forması giyen milli futbolcu Nihat Kahveci oldu.

Milli futbolcu Nihat Kahveci'nin yıldızlaştığı ve 2 gole imza attığı karşılaşmada konuk ekip, sahadan 4-3'lük skorla ayrıldı. İlk yarının son dakikasında takım arkadaşı Rossi'nin yerine oyuna giren Nihat, ikinci yarıda adeta futbolseverleri büyüledi. Maçın 69. dakikasına kadar 3-2 mağlup şekilde devam eden Villarreal, 69 ve 90. dakikalarda Nihat'ın ayağından kazandığı iki golle sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Sakatlığından tamamen kurtulduğu gözlenen Nihat'ın, antrenman eksikliğine rağmen böylesine bir performans sergilemesi İspanyol basınında geniş yer buldu. İspanya'nın en önemli spor gazetesi Marca, Nihat'ın Atletico Madrid'in tatlı rüyasına son verdiğini ve uykudan uyandığını ifade ederken, coşkulu Atletico taraftarının Nihat'ın ayağından gelen goller sonucu sustuğunu aktardı. Nihat'ın güzel futbolunu yazan gazete, aynı zamanda Villarreal takımının da La Liga'nın 3. sırasında yerini sabitlediğini ve bu sezonun flaş ekibi olduğunu ilave etti.

İspanya'nın bir başka önemli spor gazetesi AS ise konuyla ilgili verdiği haberde, "Nihat, Atletico'yu bitirdi" başlığını kullandı. İkinci yarıdan itibaren yıldız oyuncunun Atletico Madrid defansını perişan ettiğini ve takımını galibiyete taşıdığını yazan gazete, Nihat'ın elde ettiği fırsatlarla Atletico Madrid'in defansta verdiği açıkları affetmediğini ifade etti. Elde ettiği fırsatları gol olarak değerlendiren Nihat, çok önemli bir deplasman maçında takımına galibiyeti getiren isim olarak değerlendirildi. Maçın adamı olarak gösterilen Nihat, hem spor yazarlarından tam not aldı hem de La Liga'da bu hafta adını en konuşturan futbolcu olarak hafızalara kazındı.

Maç çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nihat, galibiyetten dolayı çok mutlu olduklarını, zor bir deplasmandan böylesine avantajlı bir skorla dönmüş olmanın ve kendisinin de bu galibiyette iki golünün bulunmasının sevinç verici olduğunu söyledi.

Maç sonrası açıklama yapan Villarreal Teknik Direktörü Manuel Pellegrini ise, "Çok önemli bir deplasman galibiyeti aldık. Her şeyden önce lig sıralamasında direk rakiplerimizden biri Atletico Madrid. Böylesine önemli bir rakip karşısında hem de deplasmanda galip geldiğimiz için çok mutluyuz" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla