Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 14:23   #1
tomasin
 
tomasin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon9 Susmak bazen çok şey anlatır

Her şey o kadar apaçık meydanda ki söylenecek sözlerin anlamı kalmadığı,anlamsız kalacak olan sözlerin bile medya tarafından söylenmediği ,örnek (dün geceki spor programlarının hepsinde İsmet Arzuman tartışıldı durdu,ama bir kimsede çıkıp ta” aslında bu olaya takılıp kalmayalım Beşiktaş ‘ın hakem hataları ile göz göre göre 4 puanı çalındı, Rakibi G.S ın ise akşam ki komedi dahil hay beden 7 puan kazandı ,bu 11 puanın evet koskoca 11 puanın hesabını kim, hangi kuruluş verecek” diyemediler.
Peki o zaman biz taraftara yapmak düşen tek şey omzumuz dik,gururlu bir vakurluk içinde susmak,belki de bu konularda hiç konuşmamak oynanan bu rezil tiyatroya yorum bile yapmamak verilecek en güzel cevaptır.
Artık yönetim geri adım atmasın,adam gibi PAF takımıyla oynayalım.Yenelim,yenilelim hiç önemli değil.Zaten bu ülkenin başına ne geldiyse başarı için her yol mubahtır düşüncesi yüzünden geldi.Hiçbirimiz hak edilmeden elde edilen başarıyı elimizin tersiyle geri itemedik. Sadece susalım bazen susmak ta çok şey anlatır,anlayabilene.
tomasin Ofline   Alıntı ile Cevapla