Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 14:43   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Kartalda gözler PAF larda

Click the image to open in full size.
Beşiktaş Yönetimi’nin Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkması kararının ardından gözler Siyah-Beyazlılar’ın PAF Takım’ına çevrildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre 9 kişiyle Fenerbahçe’yi 3-1 mağlup ederek büyük bir başarıya imza atan Siyah-Beyazlı ekibin başarılı Teknik Direktörü Fikret Demirer, şu an için kendilerine tebliğ edilen herhangi bir durum olmadığını söyledi. Fenerbahçe maçında kırmızı kart gören Abdullah Eryılmaz ve Koray Şanlı’nın yanı sıra Erkan Reşmen’in de sarı kart cezalısı olduğunu belirten Demirer, “Başkanımızın açıklamalarını biz de izledik. Ancak bize gelen bir görev yok. Normal programımız doğrultusunda çalışmalarımıza devam edeceğiz. Eğer böyle bir sorumluluk verilirse, tabii ki seve seve yerine getiririz. A Takım ile iç içeyiz. Bazı futbolcularımız A Takım ile idmanlara çıkıyor. Biz de Ertuğrul Hoca ile sürekli kontak halindeyiz” diye konuştu.

Beşiktaş’ın PAF Takımı’ndan Menajer Sinan Engin’in oğlu Oğulcan Engin’in yanı sıra A Takım ile idmanlara çıkan Mehmet Sedef, Batuhan Karadeniz ve Aydın Karabulut da yer alıyor.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla