Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 18:53   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
11 haftadan geriye kalanlar...

Turkcell Süper Lig'de 11 hafta geride kalırken, ligin en fazla galip gelen takımı 8 galibiyetle Sivasspor oldu. Bursaspor ile Kayserispor 5 beraberlikle ligde en fazla berabere kalan takımlar olurken, ligin son sırasında yer alan Kasımpaşa ise aldığı 8 mağlubiyetle ligin en fazla mağlup olan ekibi oldu.
Turkcell Süper Ligi'nin en fazla rakip ağları havalandıran takımları attıkları 21 golle Galatasaray ve Sivasspor olurken, ligin en az gol yiyen takımı unvanını 11. hafta sonunda yediği 6 golle Galatasaray aldı. Turkcell Süper Ligi'nin en fazla gol yiyen takımı ise kalesinde gördüğü 23 golle Çaykur Rizespor olarak kayıtlara geçerken, en az gol atan takımı 11 maçta attığı 7 golle Kasımpaşa oldu.
Ligin geride kalan 11 haftasına bakıldığında evinde oynadığı 6 karşılaşmasından 6'sını da kazanan Sivasspor, evinde puan kaybetmeyen tek takım unvanını aldı. Yine evinde en fazla berabere kalan ekip evinde oynadığı 6 karşılaşmadan yalnızca 1 galibiyeti, 1 mağlubiyeti ve 4 beraberliği bulunan Bursaspor oldu. İstanbul Büyükşehir Belediye, Fenerbahçe, Ankaragücü, Beşiktaş, Konyaspor, Sivasspor, Kayserispor ve Galatasaray olmak üzere 8 takım evlerinde oynadıkları maçlarda mağlubiyet tatmayan ekipler oldu.
4 kez mağlup olan Gençlerbirliği ise sahasında en fazla yenilgi gören takım oldu. Deplasman performanslarına bakıldığında en fazla galibiyeti Galatasaray ve Beşiktaş, 3'er kez rakip sahada maç kazanarak aldı. Kasımpaşa ile Ankaraspor deplasmanda 5 kez mağlup olarak en fazla maç kaybeden ekip olurlarken, Ankaraspor, deplasmanda aldığı 4 beraberlikle rakip sahada en fazla berabere kalan ekiplerin başında yer aldı. Deplasmanda tek yenilgisi olmayan takım ise Galatasaray oldu. Galatasaray rakip sahada oynadığı 6 maçın 3'ünü kazandı, 3'ünden de beraberlikle ayrıldı.

05.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : İHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla