Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-11-2007, 23:25   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Dİvan Kurulundan Paf Değerlendirmsi

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanlığı, hakem hataları konusunda Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören`in tepkilerini desteklediğini, ancak maçlara PAF takımıyla çıkma düşüncesini daha geniş bir çerçevede ele alarak değerlendirmesinin, Beşiktaş`ın çıkarına olacağını bildirdi.

Beşiktaş Kulübü Divan Başkanlık Kurulu`nun, Danışma Kurulu ile bugün gerçekleştirdiği olağanüstü toplantı sonrasında yaptığı yazılı açıklamada, 2007-08 futbol sezonunun ilk haftasından itibaren, Beşiktaş`ın hemen her maçında aleyhine hakem hataları oluştuğu, MHK Başkanı Hilmi Ok`un da bunu bir televizyon programında onayladığını ve Beşiktaş`ın haksızlığa uğradığını itiraf ettiği kaydedildi.

Beşiktaş Futbol Takımı aleyhine oluşan hakem kararlarının, şampiyonluk yarışındaki rakipler lehine, puan cetvelindeki sıralamada belirleyici olduğu belirtilen açıklamada, ``Fenerbahçe maçından sonra yönetim kurulu başkanımız Sayın Yıldırım Demirören`in bu haksızlıklar karşısında gösterdiği tepki, tüm camiamızın üzüntülerine tercüman olmuştur`` denildi.

Divan Başkanlık Kurulu`nun, Demirören`in tepkisini desteklediği dile getirilen açıklamada, şu görüşlere yer verildi:

``Bundan sonra oluşacak haksızlıkların da takipçisi olacağımızın bilinmesini istiyor, tüm resmi kurum ve kuruluşlara, her kademesindeki görevlileri de daha duyarlı olmaya davet ediyoruz.

Sayın Demirören`in haklı tepkisini desteklemekle beraber, uygulamayı düşündüğü konulardaki beyanlarının Beşiktaş sevgisinden ve başkanlık görevinin getirdiği sorumluluktan kaynaklandığı düşüncesindeyiz. Bu nedenle, başkan ve yönetim kurulumuzun, olayları ve alınacak önlemleri daha geniş bir çerçevede ele alarak değerlendirmesinin veya düşünülen acil önlemlerin zamana yayılarak hayata geçirilmesinin, Beşiktaş`ın üstün menfaatleri açısından uygun olacağı kanaatindeyiz.``
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla