Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 05:08   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Keçeci görevde

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını istediği Futbol Federasyonu Başkanvekili Affan Keçeci, dün Başkan Haluk Ulusoy ile 7 saatlik bir toplantı yaptı. Yardımcısına destek veren Ulusoy, bugün bir basın toplantısı düzenleyip bunu kamuoyuna iletecek

Click the image to open in full size. BİLAL MEŞE


Fenerbahçe derbisinin ardından yaşanan kaos ortamı, değişik bir ivme kazandı. Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören'in istifasını istediği Futbol Federasyonu Başkanvekili ve Beşiktaş delegesi Affan Keçeci'nin görevinden ayrılmayacağı öğrenildi.
Maçtan sonra cep telefonunu kapatan ve uzun süre sessizliğini koruyan Keçeci dün Haluk Ulusoy ile 7 saat süren bir toplantı yaptı. Kapalı kapılar gerçekleşen görüşmede Ulusoy'un, Keçeci'ye, sonuna kadar yanında olacağını ve destek vereceğini söylediği ifade edildi. Ulusoy'un ayrıca bunu kamuoyuna duyurmak için bugün 12.30'da bir basın toplantısı düzenleyerek sorulara yanıt vereceği bildirildi.

Kafası karışık

Beşiktaş camiasında, geleceğin başkanları arasında görülen Keçeci'nin, yaşanan bu olaylar karşısında büyük sıkıntı içinde bulunduğu öğrenildi. Siyah - beyazlılarla yaptığı görüşmede hem eleştiri, hem de övgü alan Affan Keçeci'nin kafasının son derece karışık olduğu ve şu anda istifa etmeyeceği vurgulandı.
Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören ve yönetimi tarafından istifaları istenen hakem İsmet Arzuman'ın ardından, bugün de Keçeci'nin ayrılmayacağı açıklanırsa, siyah - beyazlıların hareket tarzının ne olacağı merak konusu oldu. Fenerbahçe maçı sonrasında Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacaklarını söyleyen Demirören'in, cuma günkü yönetim kurulu toplantısında konuyu masaya yatıracağı belirtildi.
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla