Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 08:58   #3
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sağlam umutlu

Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Şampiyonlar Ligi A Grubu'nda umutlarını kalan 2 maça taşımak için yarınki Liverpool maçından iyi sonuçla ayrılmaları gerektiğini söyledi.
5.11.2007



Tamam ya da devam maçı
Ertuğrul Sağlam, Liverpool maçının oynanacağı Anfield Road Stadı’nda futbolculardan Koray Avcı ile birlikte düzenlediği basın toplantısında, yarın gruplarındaki önemli maçlardan birine çıkacaklarını belirterek, "Gruptan çıkma adına belki tam anlamıyla geleceğimizi şekillendirmeyecek ama önemli ölçüde belirleyici olacak bir maça çıkacağız. Umutlarımızı kalan 2 maça taşımak için yarınki maçtan iyi bir sonuçla ayrılmamız gerekiyor" şeklinde konuştu.

'Yine yenebiliriz'
Çok önemli bir takımla oynayacaklarını kaydeden Sağlam, şöyle konuştu:z "Önemli yıldızlarının çokça olduğu bir takımla oynayacağız. 15 gün önce Liverpool’a karşı nasıl oynanacağını, nasıl kazanılacağını bizim çocuklarımız çok iyi gösterdi. Yarın 15 gün önce yaptığımızı tekrarlamak isteyeceğiz. Liverpool karşısında sadece savunarak, 90 dakikanın bitmeyeceğini iyi biliyoruz. İyi savunma yaparken, topu ön tarafa çıkarmak ve ofansif olarak da iyi oynamak zorunda olduğumuzu biliyoruz. Umuyorum ki, yarın iyi bir mücadele, iyi bir futbol ve iyi bir sonuçla Şampiyonlar Ligi’ndeki umutlarımızı ileriye taşıyacağız. Ayrıca sıkıntılı bir dönem geçirdiğimiz bu dönemde camiamıza moral vereceğiz."

Takımına güveniyor
Sağlam, takımdaki eksik futbolcular için, "Önemli oyuncularımız eksik ama bizim takımımızdaki her futbolcu bizim için önemlidir. Her futbolcudan yararlanmaya çalıştık. Oynamayacakların yerine görev alacakların da en iyi şekilde oynayacaklarını biliyorum ve oyuncularıma güveniyorum" yorumunu yaptı.

Koray: 'Taraftarımzı mutlu etmek istiyoruz'
Koray Avcı ise yarın çok önemli bir maça çıkacaklarını ifade ederek, "Nasıl puan alacağımızı biliyoruz. Yarın yine aynı mutluluğu yaşatmak istiyoruz" dedi.

Hazırlıklar tamamlandı
Beşiktaş, Liverpool maçının hazırlıklarını tamamladı. Teknik direktör Ertuğrul Sağlam yönetiminde maçın oynanacağı Anfield Road Stadı’nda ilk 15 dakikası basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlılar, taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Antrenmanı Kulüp Başkanı Yıldırım Demirören ve yöneticiler de izledi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla