Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 08:58   #4
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
PAF Takımı borsada!

Derbide gollerinin verilmediği gerekçesiyle Sivasspor maçına PAF takımıyla çıkacaklarını açıklayan Beşiktaş Yönetimi'ne İMKB'den jet hızıyla uyarı geldi.
6.11.2007



‘Marka değeriniz düşer’
Öfke ile kalkan, zararla oturur, derler ya... Beşiktaş’ınki de o hesap... Son dakikada bir gollerinin verilmediği ve maçın hakeminin takdir haklarını hep Fenerbahçe’den yana kullandığı gerekçesiyle, protesto amacıyla ‘Sivas karşısına PAF takımıyla’ çıkacağı açıklamasını yapan Siyah-Beyazlı yönetime, İMKB’dan jet uyarı geldi. “Bu açıklamayla marka değerinizi düşürüyorsunuz” uyarısı sonrasında Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş, kulübün resmi internet sitesinden kamuoyuyla aynen şu bilgileri paylaştı:
Uyarı etkisini gösterdi
“Hafta sonu oynayacağımız Sivasspor karşılaşması için basında yer alan, PAF takımı ile maça çıkılacağına dair haberlerle ilgili olarak açıklamamızdır: Yönetim Kurulumuz’un son dönemde yaşanan hakem olaylarına tepki olarak, hafta sonunda kulübümüzün Sivasspor ile yapacağı maça PAF takımıyla çıkacağına dair düşüncesi bulunmaktadır. Ancak konu, cuma günü yapılacak olan yönetim kurulu toplantısında netlik kazanacaktır. Alınan Yönetim Kurulu kararı, ayrıca özel durum açıklaması olarak kamuoyuna bildirilecektir.”
Öner: Bu böyle yürümez
Genel Sekreter Kenan Öner de konuyla ilgili, “Devamlı haksızlığa uğruyorsunuz, konuşunca ceza alıyorsunuz. Size haksızlık yapanlara bir şey yok. Birkaç hafta sonra tekrar maç alıyorlar. Bu böyle yürümez ki... Eğer bu iki takım işi götürmeye güdümleniyorsa, buyursunlar devam etsinler diye, PAF takımıyla çıkmayı düşündük. Tabii bu Beşiktaş camiası için önemli bir karar, ama bunu söylerken de başkanımızın ifade ettiği bir şey var. Sivasspor maçı için bunu söylüyoruz. Milli maç arasından sonra bunu değerlendireceğiz” dedi.
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla