Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 10:53   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
En iyiler değil ama en aç isimler orada!"

Click the image to open in full size. "En iyiler değil ama en aç isimler orada!"

Avrupa futbolunun tecrübeli teknik adamlarından ve şu anda boşta olan Fabio Capello yaptığı açıklamada, eski takımı Juventus'un şampiyonluk adaylığını gerçekçi bulurken, Inter'in en kuvvetli rakiplerinden biri olarak da Roma'yı gördüğünü ifade etti.



"Juventus'un şansı var!"

Juventus'un eski çalıştırıcısı Fabio Capello yaptığı açıklamada, bu sezonun şampiyonluk adaylarından biri olarak Juventus'u gördüğünü söyledi. "Don" Capello Juventus dışında Roma'nın da tehlikeli bir ekip kurduğunu ve Inter'i zorlayacağını ifade etti.

Hafta sonunda oynanan Derby d'Italia'da Inter ile karşılaşan Juventus bir gol geriye düştüğü maçta beraberliği yakalyarak ezeli rakibiyle 1-1 berabere kalmıştı.

"Juve'yi yenmek çok zor. Inter maçında da çok çalıştılar ve beraberliği hakettiler. Orta sahada zayıf kaldıkları dönemler oluyor. En iyi isimler şu anda ellerinde değil. Ama en aç isimler ellerinde. Bu da onları önemli şampiyon adaylarından yapıyor" açıklamasını Anch'io Sport radyo istasyonuna yapan Capello, yine eski çalıştırdığı takımlardan Roma'nın da Inter'i en çok zorlayacak ekiplerden biri olduğunu belirtti.

Capello Roma ile ilgili olarak da, "Roma ve Fiorentina'nın iyi oyuncuları var. Kadroları Inter kadar geniş değil ama uzun vadede Roma, Inter'i en çok zorlayacak takımlardan biri. Inter'i en çok zorlayacak takımlardan birisi kesinlikle Roma olacaktır. Gol yollarından çok tehlikeliler" dedi.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla