Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 16:25   #8
ishakbjk

ishakbjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Click the image to open in full size.TGRT spor muhabirlerinden Engin sertin ingilterenin aston villa kentinde yaptığı röpartajda john carew çok çarpıcı açıklamalarda bulundu!!!
-engin sert:Evet carew söz sende?
-john carew:JOHN CAREW türkiyeden teklif aldığını belirterek sözlerine başladı.teklifi ezikbahçeden aldığını söleyen carew teklifi geri çevirdiğini söledi.John carew fenerbahçe çok iii bi takım ama fenerbahçeye gelmem hatta gelemem beşiktaş taraftarına bi sözüm var,yıldırım başkana,çarşıya,yönetime söz verdim elbet bir gün türkiyeye dönersem sadece beşiktaşta oynarım dedi.Sadece siyah-beyaz forma giyeceğini belirten john carew beşiktaşı tarftarınıda unutmadığını söledi.
-ENGİN SERTeki carew beşiktaş taraftarının neyini unutamdın?
-John carew:beni gol attıktan sonra,oyuna girdiğimde şu sesleri hiç ama hiç unutamam-JOHN CAREW JOHN CAREW I LOVE YOU JOHN CAREW-<carew osırada oynar<bu sözleri hiç unutamam ama hiç.Şuan toplam 20profesyonel takımda oynadım ama hiç biri beşiktaş taraftarı gibi değildi.bana son olarak şu demek düşüyo -çarşı number one-.son sözüm beşiktaştan teklif alırsam seve seve gelirim.Ben para için sözümü tutmamazlık yapmam.CHAMPİON BESİKTAS!!!!DEDİ

YA BUNA NE DİYORSUNUZ !!!