Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 18:01   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ç.Rizespor isyan bayrağını çekti!

Ç.Rizespor isyan bayrağını çekti!

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Kadir Çakır, bundan sonra artık susmayacağını belirterek, "Genel kurulda Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'u desteklemediğimiz için ince ince kıyılıyoruz" dedi.
"ÜSTÜMÜZE OYNUYORLAR"
Başkan Kadir Çakır, düzenlediği basın toplantısında 12 haftalık suskunluğunu bozma kararı aldığını söyledi. "Aleyhimizde bir çok şey oldu. Efendiliğimi bozmadım ama artık konuşacağım. Bundan sonra en ufak bir şeyde ben de susmayacağım" diyen Başkan Çakır, son haftalarda hakemlerin ilginç kararlar vermeye başladığını öne sürerken şöyle devam etti:
"Özellikle Ankaragücü maçında son dakikada penaltımız verilmedi. Onun öncesinde Bursaspor maçında Fahri'yi cezalı duruma düşürdüler, Vestel Manisaspor maçına da eksik çıkmamızı sağladılar. Bu maçta zaten olanlar ortada. Bizi ince ince kıyıyorlar. Üstümüze oynuyorlar. Ama bu bir yerde cevabını alacak."
"ULUSOY HAKEMLERİ ATIYOR"
Son maçlarda sadece sonuç olarak değil önlerinde oynayacakları maçlara da sarı kartlarla tesir edildiğini iddia eden Başkan Kadir Çakır, açıklamasını şöyle sürdürdü:
"Sadece oynadığımız maç değil, ardından gelen maçlar da etki altına alınıyor. Sakatlar bir yana cezalılar da ortaya çıkıyor. Son 3 haftada bunlar ortada. Buna resmen doğranıyoruz, diyebiliriz. Vestel Manisaspor maçında Kürşat'ı da haksız yere kaybettik. Maçta bunun gibi bir çok şey var. Golden önce taç atışı yanlış. Vestel'in kaptanı kırmızı kart görmeliydi. Bize düdük çalış şekli o kadar farklıydı ki bu hakemin durumunu zaten ortaya koyuyordu. Ligdeki durumumuz belli, safımız belli. Biz Haluk Ulusoy'u desteklemediğimiz için bunlarla karşı karşıya kalıyoruz. Oyunların sebebi de bu. Hakemleri bile belirlerken bu isim tek başına öne çıkıyor. MHK başkanı boş şeyler anlatıyor. Duruşumuzdan dolayı bunlarla karşı karşıyayız. Ama bu kimsenin yanına kalmaz. Bugüne kadar sustum, artık susmayacağım."
"TEPKİMİZİ ARTIK HERKES GÖRECEK"
Takımına yapılan haksızlığa bundan sonra tepkisiz kalmayacaklarını da vurgulayan Başkan Kadir Çakır, daha sonra şunları söyledi:
"Rize'nin de bu ülkede etkinliği ve ağırlığı ortadadır. Kimse zannetmesin ki Rizeli köşesine çekilir. Biz gereken yerde gereken şekilde bunun cevabını veririz. Vermekten de kaçmayız. Bu haftadan sonra olacak en ufak bir haksızlıkta Rizeli'nin gerçek tepkisini herkes açıkça görecek. Bugüne kadar sustuk ama artık susmak yok. Susmakla sorunları çözemeyiz. Şimdiden oyunlar oynanıyorsa, sonrasını düşünemiyorum."
"SABRIMIZI ZORLAMAYIN"
Bu hafta karşılaşacakları Konyaspor maçından da oldukça endişeli olduğunu belirten Başkan Kadir Çakır, sözlerini şöyle tamamladı:
"Bizim de gücümüz var. Bazı bilgiler alıyorum. Son haftalarda oynadığımız maçlar öncesinde aldığımız gibi. Bana bu maçta da doğranacağımızı söylediler. Konyaspor maçından çekiniyorum. Ama öyle bir şey olursa tepkim çok farklı ve büyük olur. Sabrımızı zorlamasınlar."


06.11.2007 Click the image to open in full size.
Kaynak : DHA
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla