Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2006, 13:17   #50
bjk_savas81
Banned
 
bjk_savas81 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Tigana ısrarla istiyordu
Beşiktaş, ikinci transfer bombasını da patlattı. Teknik Direktör Tigana’nın özellikle istediği Jason Roberts için uzun süredir uğraş veren siyah-beyazlılar, bu oyuncuyu 2 milyon paunda bitirdi. İngiliz oyuncuyu ikna edebilmek için yoğun çaba harcayan Sportif Direktör Erdil Arpacı dün Başkan Yıldırım Demirören’i arayarak transferi bitirdiği müjdesini verdi. “Beşiktaş’ın teklifi çok cazipti” diyen Roberts, “Tigana’yı Fulham’dan iyi tanıyorum. Beni ısrarla istemesi karar vermemde büyük etken oldu” diye konuştu. 28 yaşındaki Roberts, 1.80 metre boyunda, 79 kilo ağırlığında.

Delgado bekleniyor
Tigana’nın üstünde durduğu bir diğer isim olan Arjantinli Matias Delgado konusunda da sona yaklaşan siyah-beyazlıların bu oyuncuyu da transfer etmesinin an meselesi olduğu ifade edildi. Tigana’nın, Tümer’in gitmesiyle birlikte yönetime, “Orta sahamızda kaliteli oyuncuya ihtiyacım var. Delgado’yu mutlaka bitirin” talimatını verdiği belirtildi. Arpacı’nın İngiltere’den Basel’e geçerek bu transfere de nokta koyacağı, bu görüşmeyi yaptıktan sonra Hertha Berlinli Gilberto Da Silva’yla masaya oturacağı öğrenildi. Bu arada yönetimin Bobo’nun menajerini İstanbul’a çağırdığı kaydedildi.

Wigan’ın golcüsü
Son 3 yıldır Wigan’da oynayan ve 2007’ye kadar sözleşmesi bulunan Jason Roberts, golcülük açısından vasat bir sezon geçirdi. Geçtiğimiz sezon 8 gol atan İngiliz futbolcu, 34 maçta forma giydi.





haber bjk tv
bjk_savas81 Ofline