Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 19:39   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Ronaldo geri dönüyor

Click the image to open in full size.
Ronaldo geri dönüyor
Uzun zamandır sakatlıkla boğuşan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldo, sahalara geri dönüyor.
5 Kasım 2007 14:11
Uzun zamandır sakatlıkla boğuşan Milan'ın Brezilyalı yıldızı Ronaldo, Şampiyonlar Ligi'nde Shakhtar Donetsk ile yapacakları maçta sahadaki yerini alacak. Takım arkadaşlarının yanında yer almak için sabırsızlandığını ifade eden Ronaldo, gol atmak için hazır olduğunu belirtti.

Milan'ın golcü yıldızı Ronaldo uzun süren sakatlık döneminin ardından Salı gecesi Shakhtar Donetsk ile yapacakları Şampiyonlar Ligi maçıyla birlikte sahalara dönmek için sabırsızlanıyor.

Brezilyalı yıldız bu sezona sakatlıkla girdi ve baldırında oluşan son sakatlık sebebiyle geride kalan ayları tedaviyle geçirdi.

Ancak son antrenmanlara katılan "El Fenomeno" sakatlığından tam anlamıyla kurtuldu ve Ukrayna'da yapılacak olan maçın kadrosuna da alındı.

"Kadroya yeniden girdiğim için çok mutluyum. Gol atmak ve sahada arkadaşlarımla birlikte yer almak için sabırsızlanıyorum. Baskı altında her zaman iyi oldum. Milan'ın üzerinde baskı var ve ben de bu baskıyı kaldıracak durumdayım. Ben de takımım gibi sezona iyi bir şekilde giremedim, ama antrenmanlarda çok iyi olduğumu anladım ve yeniden mücadeleye hazırım" diyen Ronaldo "Artık sahaya çıkıp gollerimi atacağım" ifadesini kullandı.

Son Şampiyonlar Ligi şampiyonu olan Milan iki hafta önceki maçta San Siro'da karşılaştığı Ukraynalı rakibini 4-1 yenmeyi başarmıştı. Milan benzeri bir galibiyet elde etmesi durumunda D Grubu'nun favorisi olacak.
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla