Tekil Mesaj gösterimi
Alt 06-11-2007, 20:23   #1
VeysTube
Can't Forget

VeysTube - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon4 LİVERPOOL'A FARKLI YENİLDİK

Yine bir Liverpool maçı ve yine aynı düşüncelerim sürüyor. Ama bu başlık uğurlu gelmişti ilk maçta. Şimdi ikincisi neden olmasın ?

Yazar tarafından değiştirilmiştir.

% 99.9 Ahmet Çakar'a , Liverpool dünyanın en iyi takımı, Beşiktaş ta kim ? diyenlere selamlar olsun. En KÖTÜ günümüz böyle olsun.

Not: Aşağıda yazdığım fikirlerde, bundan sonraki maçlar dahilinde vazgeçmiş değilim. Aynen devam, Haydi KARAKARTAL !

Orjinal mesaj:

diyelimki ya da 1-0 kaybettik veya berabere kaldık.
Bütün bu sonuçlar FUTBOL denen OYUN içinde olan sonuçlar. Şu an bakıyorum da herkeste bir heyecan , bir istek var. Hepimiz kazanmak istiyoruz. Ama LÜTFEN kazanamazsak ta FORUM bir "darağacına" dönüştürülmesin. Eleştiriler tabii ki olsun. Aklı başında , daha iyi olmak için. Fakat, [b]"Bu takımdan bir ..k olmaz"[/b], "İbrahim defolsun, Mehmet ölsün, şu da futbolu bıraksın" gibi yazılar yazmadan önce, "bence" içimizden 100 e kadar bir sayalım ve düşünelim. Düşünelim ki bu "takım" şampiyonlar ligi için henüz çok tecrübesiz, aynı zamanda Türkiye liginde yıllardan sonra ilk defa bu kadar sağlam bir başlangıç yapmış. Bu hafta sonu maçımız var ve bundan sonraki 24 hafta da. Sezon sonunda ŞAMPİYON olup , MUTLU olmak istiyorsak, YIKICI , hiçbir mantık içermeyen ELEŞTİRİLERE HAYIR ! DESTEK ise sonuna kadar !

Bir konu da Şehitlerimizle ilgili. Bundan 1 hafta önce futbol milli takımı yenildiği için, şehitlere "saygısızlık ya da herneyse " yapıldığını iddia eden bir spor gazetesi için (Fotomaç) bir başlık açmıştım. Spor ve terör bir arada olamaz. Bir tanesi insanları birleştirmek, coşturmak , sağlıklı kılmak vb. gibi nedenlerel yapılır, diğerini söylemeye gerek yok.

LÜTFEN bugün ki maçın sonucu ile Şehitleri özdeşleştirmeyelim. Bakın, forumda K. Irak operasyonu başladı diye açılmış bir konu bile var. Evet bu olay bugünkü maçtan çok daha önemli. Ama konuşulma yeri burası değil. Bu tür konular arttıkça , sanki yenersek Şehitler rahat yatacak, kaybedersek mezarlarında ters döneceklermiş gibi bir hava doğuyor.

Bugün kazansak ta , kaybetsek te sonuçları SADECE BEŞİKTAŞ camiasını ve taraftarlarını etkileyecek. Bu konu benim için önemli. Bazıları bu konuda ters düşebilir benimle ama benim görüşüm bu.

Haydi KARAKARTAL !

ALINTIDIR:forzabesiktas

ARKADAŞLAR KONUYU MAÇ BAŞLAMADAN KOYDUM AMA DOĞRU ÇIKTI
YANİ YAZIDA DA DEDİĞİ GİBİ HER ZAMAN AMA KİMSENİN REZİL ETMEYE GEREĞİ YOK BİZİ
ALLAH BELANIZI VERSİ!!!!!!!!!!!!!!!!1

ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ?

ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı

Şafak:253

Konu VeysTube tarafından (07-11-2007 Saat 00:40 ) değiştirilmiştir..
VeysTube Ofline   Alıntı ile Cevapla