Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 01:12   #1
apatia

apatia - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Icon12

Alıntı:
veyselyavas1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
arkadaşım laptopu kırıcam sen nelerden bahsediyorun ya sana kızmıyorum yanlış anlama ama mahalle maçı mı bu ya
Merhaba sevgili dostum tabi ben senin duygularınıda anlıyorum. Ama Ertuğrul Sağlam çok genç bir teknik adam, ilk başlarda bazı aksamalar mümkün. Ama genele bak kötü değil. Mesela bizi 2.0 dan 3.2 yendiniz. Fenerede biraz şanssız yenildiniz ve genel anlamda kötü bir görüntü yok . Ama bazı maçlarda gerek stadın atmosferi, gerek erken yenilen goller ve daha kötüsü basit hatalar birden herşeyin tersine dönmesine sebep olur. Hani yapılacak hangi hareketin daha doğru olacağı şaşırılır. Ama dedim ya Beşiktaş senide beni de buradaki diğerlerini de daha çook sevindirir. Unutma bu ligde Beşiktaş ve Trabzonspor Fener ve Galatasaraydan çok daha parasal sorunları olan ekipler. Ama yinede onların canını sıkan ve şampiyonluklarını engelleyen iki takım Bjk ve Ts dir. Ben şu durumda Trabzonspora toz kondurmuyorsam e sende Beşiktaşı başına taç yap bence. Onlar armasındaki vatan bayrağıyla bunu haketmiştir zaten..