Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05-06-2006, 14:18   #54
By_uLKeN
 
By_uLKeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs down Tigana istemedi

Click the image to open in full size.
Roberts vetosu!

Beşiktaş Wigan’lı Roberts ile her konuda anlaştı ve son kararı Tigana’ya bıraktı. Ama Fransız teknik adam, benim tercihim Bobo dedi
05.06.2006

Click the image to open in full size. ‘İmkan varsa alın’
Beşiktaş’ın transfer listesinde bulunan Roberts ile prensip anlaşmasına varan yönetim, teknik direktör Jean Tigana engeline takıldı. Fransız teknik adamla dün telefonda konuşan idareciler, “Roberts konusunda Wigan ile tüm pürüzleri giderdik. İmza atmaya hazır. Son kararın nedir?” diye sordular. Fransız çalıştırıcının verdiği cevap ise hayli şaşırtıcıydı: “Benim tercihim Bobo. Onun işini mutlaka halledin. Eğer imkanınız varsa, Roberts önümüzdeki sezon alternatif olarak kadroda durabilir.”
Önce kiralık formülü
Önümüzdeki sezon Bobo’nun mutlaka takımda kalmasını isteyen Tigana’nın bu cevabı üzerine Siyah-Beyazlı idareciler Brezilyalı yıldız için yeniden harekete geçti. Tigana’nın, “Kiralık da olsa onu mutlaka kadromda görmek istiyorum. Nobre’nin de takıma katılmasıyla performansı artacaktır” dediği Bobo’nun kulübü ile temasa geçen Beşiktaş, önce kiralama formülünü masaya yatıracak. Bu arada Siyah-Beyazlılar’dan haber bekleyen Roberts transferi de şimdilik askıya alındı.
Kod:
http://www.e-kolay.net/fanatik/Futbol/BJK/Haber.asp?PID=279&HID=2&HaberID=388939
By_uLKeN Ofline