Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 12:52   #1
bjk_bjk
 
bjk_bjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Sinan Engin:Türk Halkından Özür Diliyoruz

Genel Menajerimiz Sinan Engin, Liverpool maçından sonra başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür dilediklerini söyledi. Sinan Engin, Beşiktaş Camiası'na ve Türk halkına böyle bir hüsran yaşattıkları için çok üzgün olduklarını ifade ederek, "Bu utancı onlara yaşattığımız için başta Beşiktaş Camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür diliyoruz. Bu utancı yaşatanlar, bu utancı temizleyeceklerdir" şeklinde konuştu.
Sivas maçından başlayarak bu utancı silmek için çabalayacaklarını vurgulayan Engin, "Hüsrana uğradık, ama artık bunu unutmamız lazım. Başta Başkanımız olmak üzere bütün Camiamız'a karşı sorumluluklarımız var. Bunun bilincinde olarak önümüzdeki Sivas maçından başlayarak bu utancı sileceğiz" dedi.
Şampiyonlar Ligi'nde henüz her şeyin bitmediğinin altını çizen Genel Menajerimiz Sinan Engin, Ocak ayında takımın geleceği ile ilgili kararlar alacaklarını belirtti. Engin, "Takımın geleceği ile ilgili teşhisi koyduk. Tedavisini Ocak ayında ara transferlerle yapacağız" şeklinde konuştu.
bjk_bjk Ofline   Alıntı ile Cevapla