Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 14:03   #1
tekaşkımbjk_03
 
tekaşkımbjk_03 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Sİnan Engin <Teşhisi Koyduk> Açıklaması

Liverpool hezimeti için özür dileyen Sinan Engin transfer yapılacağını açıkladı
Click the image to open in full size. Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde İngiltere'nin Liverpool takımı karşısında aldıkları 8-0'lık yenilgiden dolayı Türk halkından özür diledi.
Sinan Engin, kulübün internet sitesine yaptığı açıklamada, Liverpool maçından sonra başta Beşiktaş camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür dilediklerini belirtti.
Beşiktaş camiasına ve Türk halkına böyle bir hüsran yaşattıkları için çok üzgün olduklarını kaydeden Sinan Engin, ''Bu utancı onlara yaşattığımız için başta Beşiktaş camiası olmak üzere, tüm Türk halkından özür diliyoruz. Bu utancı yaşatanlar, bu utancı temizleyeceklerdir'' dedi.
Genel menajer Engin, Turkcell Süper Lig'de Sivasspor ile yapacakları maçtan başlayarak bu utancı silmek için çabalayacaklarını vurgulayarak, şöyle devam etti:
''Hüsrana uğradık, ama artık bunu unutmamız lazım. Başta başkanımız olmak üzere bütün camiamıza karşı sorumluluklarımız var. Bunun bilincinde olarak önümüzdeki Sivasspor maçından başlayarak bu utancı sileceğiz.''

-''TEŞHİSİ KOYDUK''-
Sinan Engin, takımda yaşanan sorunlar konusunda ise teşhisi koyduklarını ve ocak ayında buna göre hareket edeceklerini belirtti.
Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde henüz her şeyin bitmediğine dikkat çeken Engin, ''Ocak ayında takımın geleceği ile ilgili kararlar alacağız. Takımın geleceği ile ilgili teşhisi koyduk. Tedavisini ocak ayında ara transferlerle yapacağız'' dedi.
__________________
Click the image to open in full size.
tekaşkımbjk_03 Ofline   Alıntı ile Cevapla