Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 14:03   #47
Requiem
Banned

Requiem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Arkandayız Ertuğrul hocam.Bu maçta başka bir kadroyla çıkamazdın.Liverpool kanatları cok iyi kullanan bir takım bu yuzden defansıf yonu iyi olan o kanadı kapatabilecegini dusundugun mehmet sedefi oynattın.Diatta konusuna gelince ertugrul un bi açıklaması var maddi durumumuz bu kadarına yetiyordu diye o gun cok dusundum maddi durumun bu kadar kotuyse neden aldın ozaman hiç alma diye ama bugun gordum ki o oynamasa baki oynayacaktı.Yine seni haklı gordum hocam.Gelir gelmez onay verdiğin tello transferini hepimiz goruyoruz para vermeden takıma kazandırdıklarınıda(serdar özkan,ibrahim kaş,batuhan) sen olmasan suanda belki serdar özkan samsunda yada paftaydı,batuhan bırakın pafı yıldız takımındaydı.Bu arada inonudeki liverpool maçından sonra anlaman lazımdı ki ogun seni pofpoflayanlar boyle yenilgiden sonra hemen ipini çekiceklerini.Yani tum hata şuana kadar teknik direktorde mi diye dusunmeden edemedim ben.Ertugrul hocam arkandayız ve gun gelecek diğer arkadaşlarda arkanda olacak ama ogun geldiğindede guvenme bence bi kotu skorda yine başlayabilirler ertugrul gitsin diye.

Saygılar