Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 17:48   #76
ferres

ferres - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ya ertugrul hoca bence kalmali neden sabretmesini bilmiyoruz biz diatta higuen transferini ertugrul yapmis bence yalan ertugrula saviyola mi higuenmi derseniz higuen diyecegini sanmiyrum yada asmi hupya mi diattami deseler diatta diyeceginide sanmiyorum ama bizim yönetim parayi gider ezik futbolcular nobre rüstü yozgatli yada ise yaramayan baki ali tandogan gibi futbolculara verir hangi yildizi getirdilerde ertugrul hoca HAYIR dedi 4 senede bi carew geldi oda 1 sene zor kaldi ne yapti bu yönetim 4 senede 100 tane adam aldilar iclerinden 3-4 tanesi haric bi boka yaramaz ise yarayan benim bildigim bobo carew serdar kurtulus tello daha kim var söyleyin bana bir delgadoyu aldik yildiz diye onunda parasini ülker grubu verdi ... bizim koca kafali demirören elini cebine atsa istedigi futbolcuyu alir ulan ben onun kadar param olsa serefsizim 50 milyon cebimden veririm madem herkes diyor cok iyi besiktasli diye eger iyiyise ocak ayinda elini cebine atsin insan sevdigi icin ölümü göze alir birakin parayi ....
ferres Ofline   Alıntı ile Cevapla