Maça gelelim kısaca özet geçersek geçilcek bi tarafı yok ama tarihe geçtik.Ezikbahçelilere maskara olduk artık sevinçlerinden uyumazlar sabaha kadar Fb yenilse bile ilgilendirmez biz yenildik ya ama suç bizdemi değil futbolcularda kimsede yok ne heyette ne teknik direktörde
Bi önceki maça bakarak kim ne oynadı Liverpoolda herkes gördü en çokta futbolcular
Benayoun kardeşim dün sabahtan akşama kadar Benyaoun diye tutun bu adamı diye önceki maçı nasıl oynadık bilmiyom.Belli bu adamın neler yapacağı.Her seferinde izlediler.Diatta bağıryon ilk 11 11 diye noldu oynadın sende defansın rezillerinden biriydin.Nabıyorsunuz bu maçta anlamıyorum ki izlemek için geldiyseniz tribün orda ordan izleyin ben oynasam takım arkadaşlrımla bu kadar gol yemem bu liverpooldan ya yenildiğimize mi yanayım ezikbahçelere madara olduğumuzamı.Şimdi gsyi 6-0 yendiklei gibi yıllarca artık düşürmezler dillerinden.Daha beter olurlar inşalalhda bizde dalga geçeriz
Neyse gelelim futbolculara nasıl görmüyolar hayret Crouch nasıl tutamadanız ya ilk maçta nasıl tuttunuz anlamadım ya 8 golün 7 si bizim sayemizde attılar yoksa atcakları adamların 1 gol bu kadar kapasiteleri var çünkü ama biz adamlara 7 gol hediye ettik biri adamın sırtına çarpar gol girer öbürü topu pas verir adama atar onlar kendi adamlarına o kadar güzel pas veremiyorlar bizimkiler mübarek liverpoola çalıştılar.Kaleci Hakanda 3 gol hediye etti saolsun 4 golde oyuncular hediye etti tamam oldu.
Sadece yuhh diyorum Bobo ve Delgado dışındakileri yollayacaksın bu kadar olmaz utandım oraya çıktığımıza.....