Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-11-2007, 21:26   #1
asparagas
 
asparagas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Hido en iyi 10 oyuncu arasında

Hido en iyi 10 yabancı arasında

Amerikan Profesyonel Basketbol Ligi (NBA) ekiplerinden Orlando Magic'te forma giyen milli basketbolcu Hidayet Türkoğlu, NBA'de sezona en iyi başlangıcı yaşan 10 oyuncu arasında gösterildi.

NBA'in resmi İnternet sitesi olan NBA.com'da, takımların sezon açılışından beri en iyi başarımı sergileyen 10 uluslararası oyuncusu açıklandı. En iyi oyunu ortaya koyan 10 yabancı basketbolcu arasına milli yıldız Hidayet Türkoğlu da girdi. Orlando Magic'in sezon başından beri yaptığı 4 maçta 3 galibiyet almasına büyük katkı sağlayan 'Hedo' lakaplı milli oyuncu geride kalan 4 maçta 20,0 sayı, 5.80 ribaunt ve 4,3 asist ortalamalarıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hidayet Türkoğlu, özellikle önceki gece oynanan Washington Wizards karşısında attığı 25 sayıyla hem takımının hem de maçın en skorer ismi olmuştu. Hidayet, takımının dün gece Minnesota Timberwolves'la oynadığı ve 111-103 kazandığı karşılaşmada da 14 sayı atarak galibiyete katkı sağlamıştı.

NBA.com'da, Hidayet Türkoğlu'nun dışında sıralamaya giren diğer uluslararası oyuncular ise şunlar oldu:

"Yi Jianlian, Dirk Nowitzki, Andrea Bargnani, Tony Parker, Manu Ginobili, Steve Nash, Leandro Barbosa, Yao Ming, Luol Deng, Luis Scola."
__________________
asparagas Ofline   Alıntı ile Cevapla