Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 02:23   #1
taKi_bJk
 
taKi_bJk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Süleyman Seba Konuştu(!)

Onursal Başkan'dan 'Onursal' sözler
Perde arkası... Beşiktaş'ta başkanlığa soyunmaya hazırlanan Murat Aksu, Onursal Başkan Süleyman Seba'nın hışımına uğradığı belirtildi
Beşiktaş camiasının önde gelen isimleri Salı gecesi gelen Liverpool hezimetinin ardından Çarşamba gecesi biraraya gelmeye karar verdi.
Beşiktaş'ın efsane başkanlarından Süleyman Seba liderliğinde Beşiktaş Çarşı'daki Hasbi Restaurant'ta gerçekleşen toplantıda Süleyman Seba'nın yanı sıra Fahrettin Curoğlu, Divan Başkanı Yalçın Karadeniz ve camianın önde gelen birçok ismi yer aldı.

Yemekte Beşiktaş'ta başkanlığa aday olmaya hazırlandığını belirten eski yönetici Murat Aksu, Başkan Süleyman Seba'dan destek istedi.Ancak Aksu, Seba'dan aradığı desteği bulamadı. Seba'nın, Aksu'ya, "Ocak ayında kongre vardı. Yıldırım Demirören'den başka kimse aday olmadı. Sen geçmiş dönemde yönetimdeydin. Bir dönem de futbol şubesinin başındaydın. Acak o dönemde takım çok büyük sıkıntı yaşadı"
Seba'nın yemekte yaptığı değerlendirmede, "Gelen baskılar yüzünden ben de görevi bırakmak zorunda kaldım. Kimseye kırgın değilim ama Beşiktaş'ta her alınan kötü sonuc sonrası kulüp başkanının veya teknik direktörün istifası isteniyor. Artık bu işleri bırakmalıyız. yönetime aday olacak kişi 2-3 yıl içinde ekibini kurup Genel Kurul'da aday olmalı" dediği öğrenildi.

Aksu'nun yapılan görüşmede, "Camiada bize büyük destek var. Hükümet ve Futbol Federasyonu da başta Affan Keçeci olmak üzere bize destek veriyor. Ülker Grubu da Ali Doğan aracılığıyla bizim yanımızda olduğunu belirtti" dediği iddia edildi.
Seba'nın bu sözlere bir hayli sinirlendiği belirtildi. Seba'nın "Murat kardeşim Beşiktaş çok büyük camia. Beşiktaş'a siyasetle işi olmaz. Haluk Bey'in de Beşiktaş'ı sevmediğini biliyoruz. Bizler kulübü yönetirken ne siyasetten hicazet aldık ne de cemaatlerden. Bizim yolumuz Atatürk yolu. Bizler Beşiktaş'ı bu şekilde yönettik. Ve bu yolda da kulübü sahipsiz bırakmayız" dediği öğrenildi.

Seba şöyle devam etti; "Beşiktaş için hepimiz el ele vermeliyiz. zor günleri hep birlikte aşabiliriz. Beşiktaş büyük camiadır. Bizim zamanımızda da bazı kötü sonuçlar aldık. Artık düşmanlıklarımızı bir kenara bırakmalıyız. Erken kongre 'O gitsin bu kalsın' saçmalıklarından kurtulmalıyız."

Seba, sözlerini şu sözlerle bitrdi; "ben yönetime, Ertuğrul Sağlam'a destek verilmesini istiyorum. bana yapılanlar onlara yapılmasın. Doktorum izin verirse bu hafta sonu oynanacak Sivasspor maçına gelebilirim."

kartalhaber.com
__________________
KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE
ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE
BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR
BEŞİKTAŞLIYIZ !
İŞTE O KADAR..
taKi_bJk Ofline   Alıntı ile Cevapla