Tekil Mesaj gösterimi
Alt 08-11-2007, 02:26   #1
Meric
Yardımcı Admin
 
Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Orman'dan Demirören'e destek

Orman'dan Demirören'e destek
Beşiktaş'ın önde gelen isimlerinden Fikret Orman, Radyospor'da katıldığı programda yaptığı açıklamada, alınan farklı yenilginin kendisini derinden yaraladığını, Beşiktaş'ın, tarihinde olmayacak kadar kötü bir maç oynadığını ve çok zor bir süreçten geçtiğini söyledi.

Başkan Yıldırım Demirören'in de herkes kadar üzüntülü olduğuna inandığını dile getiren Orman, ''Hatalar yapılıyor. Ben bunu kurmaylarına bağlıyorum, çünkü o, tek değildir. Beşiktaş, idari olarak iyi yönetilmiyor ama şu an önünde iki yılı olan bir başkan var. Gerekli değerlendirmeyi yakın zamanda yapacaktır'' diye konuştu.

Beşiktaş'ın henüz ligden kopmadığını, lider Galatasaray ile arasında sadece 4 puan bulunduğunu hatırlatan Fikret Orman, şunları kaydetti:
''Camia olarak zor günler yaşıyoruz. Duralım, sakin olalım, çünkü bu bizim kulübümüz. Zarar vermeyelim. Bu lig, bu futbolcularla bitecek. Marsilya maçı oynanacaksa bu oyuncularla oynanacak. 'Bu futbolcular kupayı kaldıramaz' şeklindeki açıklamalar yanlış. Bu bir ekip oyunudur ama insanlar birbirini suçlayarak işin içinden çıkamaz. Özellikle icra kurumundaki insanların ayağında top, ve o topu taca çıkaramaz.''
__________________


http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla